Caz unic în București. Un bărbat a reușit să își oripileze vecinii. Ce au găsit polițiștii în balconul acestuia

Andra Daoud 18.03.2022, 19:00
Caz unic în București. Un bărbat a reușit să își oripileze vecinii. Ce au găsit polițiștii în balconul acestuia

Viața la bloc poate fi complicată, atunci când ai vecini dificili. Mai mulți locatari din Sectorul 4 al Capitalei au simțit-o pe propria piele, din cauza unui vecin care a făcut un gest scandalos în balcon. Bărbatul și-a transformat apartamentul de bloc într-o micro-fermă, spre disperarea celor care locuiesc în apartamentele vecine. A fost nevoie de intervenția polițiștilor locali și a celor de la Protecția Mediului.

Caz unic în București. Un bărbat a reușit să își oripileze vecinii

Povești despre orășeni care au sacrificat porcul sau păsări între blocuri s-au mai auzit, însă un bărbat din București a dus totul la un alt nivel. Bucureșteanul și-a folosit balconul de la bloc pentru a crește găini, oripilându-și vecinii, din cauza mirosului și a mizeriei pe care o făceau păsările.

Bărbatul care și-a transformat apartamentul de bloc într-o micro-fermă de păsări a stârnit controverse printre vecini, care au apelat la poliție, pentru că nu mai puteau suporta mirosul. Bucureșteanul „antreprenor” locuiește pe Șoseaua Giurgiului din Capitală, iar cazul lui a fost făcut public de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Un bărbat din sectorul nostru crește găini în balcon! Este posibil să-ți transformi casa într-o micro-fermă și să aduci astfel de păsări în apartament? Noi toți am răspunde, în mod clar că NU! Pentru un bărbat de pe Șoseaua Giurgiului însă, acest gen de comportament era până zilele trecute o „normalitate” și nu-i păsa că în apartamentele vecine nu se mai putea trăi din cauza mirosului insuportabil și a zoaielor scurse pe pereți…”, a scris edilul pe Facebook.

Daniel Băluță a publicat și o filmare din balconul transformat în crescătorie de găini.

Bărbatul a renunțat la păsări și a igienizat balconul

Vecinii bucureșteanului au apelat la poliția locală și la Protecția Mediului pentru a-l lămuri pe bărbat să renunțe la găini, pentru că mirosul și mizeria pe care acestea le făceau îi afectau și pe cei care locuiesc la apartamentele din apropiere. Primarul de sector a mai transmis că, în urma intervenției autorităților, bucureșteanul a înțeles situația, a dus găinile în altă parte și a curățat balconul.

În sprijinul vecinilor au intervenit colegii polițiști locali de la Serviciul Protecția Mediului, care i-au acordat proprietarului câteva zile să pună capăt situației incredibile pentru Bucureștiul anului 2022. Omul a înțeles disconfortul pe care-l crea în urma creșterii găinilor. A renunțat la păsări și a igienizat atât balconul, cât și apartamentul.”, a mai transmis Daniel Băluță, în aceeași postare de pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe