Câți bani va lua câștigătorul de la ”Mireasa”, noul show de pe Antena 1. Premiul e extrem de generos

Diana Radu 04.03.2020, 08:10
Câți bani va lua câștigătorul de la ”Mireasa”, noul show de pe Antena 1. Premiul e extrem de generos

Antena 1 se pregătește să introducă în grilă un nou reality show matrimonial, care se numește ”Mireasa” și care va fi prezentat de Diana Dumitrescu. Concurenții au fost deja selectați, iar pregătirile sunt în toi. Emisiunea va fi difuzată în curând pe Antena 1 și se anunță a fi una plină de surprize și de personaje-cheie.

Ce valoare are marele premiu al reality show-ului ”Mireasă”, de pe Antena 1

Noul show de pe Antena 1 va prezenta povestea unor tineri cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, care sunt dornici să-și găsească sufletul pereche și să lupte pentru a-l cuceri. Concurenții vin din toate colțurile lumii și chiar de peste hotare și sunt hotărâți să câștige marele premiu în valoare de 40.000 de Euro. În plus, câștigătorul va câștiga și o nuntă la cheie. Mai mult, vor exista mize și câștiguri în fiecare săptămână.

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1, telespectatorii având astfel ocazia să o urmărească pentru prima oară în rolul de prezentator al unui reality show, potrivit unui anunț oficial al Antena Group.

mireasa, castigatorul, antena 1, suma, diana dumitrescu
Ce valoare are marele premiu al reality show-ului ”Mireasă”, de pe Antena 1

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie să recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață,  autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu.

Regulile formatului spun că fiecare băiat va intra în casă însoțit de una dintre cele mai apropiate persoane din viața lui. Această persoană-cheie poate fi un membru al familiei sau cel mai bun prieten. Scopul acestui „partener” este să-l susțină pe concurent și să-i reprezinte interesele. De asemenea, însoțitorul este cel care decide alături de public, soarta fetelor din concurs.

Noutatea acestui sezon este că atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă, ci nu separat cum s-a procedat în sezoanele anterioare. Locuința este una modernă, dotată cu un spațiu destinat marilor surprize și este pregătită pentru a găzdui concurenții.

Urmăriți Impact.ro și pe