Cum se schimbă viața Andreei Berecleanu, după ce a părăsit Antena 1. Fosta prezentatoare Observator a făcut un anunț important pentru fani

Redacția IMPACT 20.02.2020, 15:07
Cum se schimbă viața Andreei Berecleanu, după ce a părăsit Antena 1. Fosta prezentatoare Observator a făcut un anunț important pentru fani

Andreea Berecleanu a decis, după aproape două decenii să părăsească postul de televiziune care a consacrat-o, Antena 1. Vestea a luat, cu siguranță, prin surprindere pe toată lumea. De ce a decis să plece modereatoarea știrilor de la Observator și ce va face în continuare?

De ce pleacă Andreea Berecleanu de la Antena 1

Oamenii vin și pleacă. Să lucrezi în televiziune nu este ușor, iar decizia de a părăsi un post de televiziune după ani de zile, cu atât mai mult. Andreea Berecleanu are însă planuri deja stabilite de viitor, perioadă când se va concentra pe proiectele sale personale. Decizia survine și în urma faptului că, jurnalistei i s-au impus anumite reguli din punct de vedere editorial, dat fiind faptul că 2020 este un electoral, potrivit unui material exclusiv al publicației Elle România.

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Elle România.

Sursa foto: Facebook/ Andreea Berecleanu
Sursa foto: Facebook/ Andreea Berecleanu

Decizia Andreei Berecleanu de a părăsi pupitrul știrilor de la Antena 1 a fost anunțată chiar de către aceasta, pe contul ei de Instagram, miercuri seară.

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constransă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi acceptă situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viață trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.

Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și va mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu.

Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris fosta moderatoare a buletinului de știri de la Antena 1, pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on

Urmăriți Impact.ro și pe