Câți bani primesc jurații iUmor. Sumele cu care sunt plătiți Bendeac, Delia și Cheloo

Daria Petrescu 21.09.2020, 11:52
Câți bani primesc jurații iUmor. Sumele cu care sunt plătiți Bendeac, Delia și Cheloo

La începutul lunii septembrie, iUmor a revenit cu un nou sezon, la Antena 1. Emisiunea care are rolul de a aduce zâmbetul pe față telespectatorilor a început în forță. Delia, Mihai Bendeac, Cheloo sunt mai pregătiți ca niciodată să facă spectacol la masa juraților și în fața celor care vin să demonstreze că au umor.

Cei trei jurați sunt trei dintre cele mai sonore nume din showbiz. Drept urmare,  fanii nu puteau trece cu vederea avantajul financiar pe care îl au cei trei. Astfel că, s-a discutat mult pe tema banilor primiți de ei, de la Antena 1. Iată sumele cu care sunt plătiți Bendeac, Delia și Cheloo.

Câți bani primesc jurații iUmor

Ei bine, mulți se așteptau ca Mihai Bendeac să fie cel mai bine plătit jurat de la iUmor. În realitate însă, Cheloo este cel care primește o sumă frumușică pentru prestația lui. Se pare că artistul și-a negociat salariul la sânge. Potrivit unor surse din Antenă, se pare că artistul este plătit cu 10.000 de euro ca să facă parte din juriul emisinii „iUmor”.

Pentru apariţiile sale în cadrul emisiunii iUmor, Cheloo primea în sezonul difuzat în 2017 suma de 10.000 de euro, cu 3.000 de euro mai mult decât colegul Mihai Bendeac. Evident că, iUmor nu este singurul proiect al artistului. El are o firmă de înregistrări audio şi activităţi de editare muzică. În urmă cu ceva timp, a înregistrat în acelaşi an un profit de 53.000 de euro, ceea ce înseamnă că membrul trupei Paraziţii a încasat 4.400 de euro lunar, scrie playtech.ro.

Ce spune Cheloo despre viața personală

Despre viața personală a lui Cheloo nu se știu prea multe. El a declarat la un moment dat că nu îi place să stea în lumina reflectoarelor decât atunci când munceşte.

„Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo.

În ceea ce o privește pe Delia, știm că este una dintre cele mai bine plătite artiste din România. Spectacolele sale aducă un public uriaș, iar veniturile de pe urma lor sunt la fel de spectaculoase.

Se spunea că artista ar câștiga de la iUmor o sumă între 6000 și 8000 de euro luna. Însă, nu s-a știut niciodată acest lucru oficial.

Concurentul cu Tourette care merge în marea finală iUmor

Noul sezon iUmor a început în forță în această toamnă. Unul dintre concureți, care suferă de Tourette, a fost trinis direct în finală, datorită prestației sale de pe scenă.

Andrei Ungureanu suferă de Tourette
Andrei Ungureanu suferă de Tourette

”Am început să fac TikTok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete învoluntar și vă înjură involuntar”, le-a explicat Andrei juraților.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Urmăriți Impact.ro și pe