Câți bani câștigă lunar Cheloo. Suma impresionantă pe care juratul iUmor a încasat-o în 2019

Madlen Moraru 28.07.2020, 10:50

Dacă vă întrebați câți bani câștigă lunar Cheloo, suma e una total neașteptată. Juratul emisiunii iUmor a încasat în 2019 o remunerație record din partea Antena 1.

Câți bani câștigă Cheloo lunar?

Suma pe care juratul Cheloo de la iUmor a încasat-o în 2019, în fiecare lună, a fost una cu adevărat impresionantă. Cântărețul cu o istorie vastă în hip-hop-ul românesc a avut încasări cu care s-ar putea lăuda în orice moment. În vârstă de 42 de ani, Cheloo a devenit cunoscut publicului și datorită trupei sale, Paraziții, din care face parte încă din anul 1994. De când a fost înființată formația și până în prezent a căpătat foarte multă notorietate având la activ multe piese și albume de renume.

Câți bani câștigă lunar Cheloo. Suma impresionantă pe care juratul iUmor a încasat-o în 2019
Suma câștigată de Cheloo, lunar, din partea emisiunii iUmor e una neașteptată

Bilanțul publicat pe site-ul Ministerului de Finanțelor arată că juratul Cheloo a avut încasări lunare record în anul 2019. Potrivit informațiilor aflate de Impact.ro a fost vorba despre o sumă de 200.000 de euro pe care artistul din trupa Paraziții a încasat-o anul trecut. Se pare că mare parte din încasările sale, declarate și oficial către stat, au venit din contractul pe care îl are cu Antena 1. Îndrăgit de public pentru replicile tăioase, uneori acide și pline de mult sarcasm și umor, juratul din emisiunea de talente are o remunerație demna de laudă. Colegul de show al Deliei Matache și al lui Mihai Bendeac a avut un câștig lunar de 16.600 euro.

Suma pe care juratul iUmor a încasat-o anul trecut e una impresionantă

Un calcul simplu arată că artistul Cheloo a avut un salariu ce depășește 16.000 de euro, pe lună, în 2019. Dacă pe plan financiar se poate lăuda cu o reușită de acest fel, nici în plan amoros cântărețul nu o duce rău. Cheloo are alături de iubita lui Daniela Moraru, o fetiță și un băiețel. Cuplul locuiește la Breaza, fiind cunoscut că artistul și-a găsit fericirea în brațele tinerei, după ce a divorțat în anul 2012. Din căsnicia anterioară cu Daniela Niculescu acesta mai are un fiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI