Câți bani face din Youtube Iuliana Beregoi. Are doar 16 ani, dar câștigă mai mulți bani decât majoritatea românilor

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 07.10.2021, 16:21
Câți bani face din Youtube Iuliana Beregoi. Are doar 16 ani, dar câștigă mai mulți bani decât majoritatea românilor

În timp ce puțini dintre cei trecuți de 25 de ani o cunosc, Iuliana Beregoi face senzație printre adolescenți. Tânăra, originară din Republica Moldova, a reușit să cucerească publicul cu talentul său și astfel să câștige bani frumoși din activitate sa din mediul online. Puțini știu câți bani face Iuliana Beregoi din Youtube, copila având beneficii financiare neașteptate pentru o tânără de doar 16 ani. Tânăra pare să fie extrem de apreciată, bucurându-se de un număr impresionant de fani și pe rețelele de socializare.

Câți bani câștigă Iuliana Beregoi din Youtube. Tânăra de 16 ani strânge sume impresionante

Iuliana Beregoi s-a alăturat vedetelor din Republica Moldova, care au cunoscut succesul în România, dezvoltându-și o carieră artistică la noi în țară. Tânăra de 16 ani pare să fi dat lovitura la o vârstă extrem de fragedă, fiind încă elevă de liceu. Adolescenta are succes în domeniul muzical, dar și datorită talentului actoricesc și mai cu seamă pentru activitatea de vlogging. Aceasta din urmă o ajută pe Iuliana Beregoi să câștige bani frumoși din Youtube.

Tânăra s-a remarcat în urmă cu 4 ani, pe când avea doar 12 ani, însă succesul său a fost unul rapid. Frumoasa moldoveancă de peste Prut a atras destul de repede mai mulți adolescenți pe canalul său, iar cifrele dezvăluie notorietatea sa în online. Potrivit socialblade.com, Iuliana Beregoi are un câștig anual de aproximativ 55.000 de euro, ajungând să facă pe lună chiar și 4.000 de euro. Totul datorită celor peste 900.000 de urmăritori și peste 137.602.300 de vizualizări.

Câți bani face Iuliana Beregoi din Youtube
Iuliana Beregoi se bucură de succes datorită canalului său de Youtube

Cum a devenit Iuliana Beregoi celebră în România

În timpul său liber, tânăra obișnuia să se filmeze și să încarce episoadele de vlog pe canalul său de Youtube. Totuși, celebritatea sa a fost ajutată de participarea la unul dintre show-urile de talente de succes din România. Debutul pe micile ecrane l-a avut în cadrul Next Star, la vârsta de numai 10 ani. Adolescenta a căutat succesul în urma participării la numeroase astfel de concursuri și în Turcia sau Republica Moldova.

La numai 14 ani, Iuliana Beregoi susținea primul său concert de anvergură, la Sala Palatului, în timp ce piesa sa, „Vina mea”, reușea să strângă peste 12 milioane de vizualizări în online. Tot la 14 ani, Iuliana obținea primul rol principal într-un serial dedicat copiilor, devenind astfel cunoscută și pentru talentul său de actriță. Astăzi, adolescenta, elevă de liceu, reușește să îmbine cu succes școala, muzica, actoria și activitatea de pe canalul de Youtube, fără să neglijeze studiile. Iuliana Beregoi face performanță nu doar în lumea artistică, ci și la școală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...