Show-ul întrerupt de pandemie revine la Antena 1. Când se reia Next Star, spectacolul la care marele premiu e de 20.000 de euro

Stan Filon 15.05.2021, 12:20
Show-ul întrerupt de pandemie revine la Antena 1. Când se reia Next Star, spectacolul la care marele premiu e de 20.000 de euro

Multe emisiuni de televiziune și seriale și-au oprit filmările din cauza pandemiei de coronavirus, însă odată cu relaxarea restricțiilor acestea se reiau treptat! O veste bună vine și pentru fanii emisiunii Next Star, prezentată la Antena 1 de cunoscutul Dan Negru.

Next Star, show-ul întrerupt de pandemie, revine la Antena 1

Așadar, emisiunea Next Star revine pe micile ecrane, după o pauză de un an de zile, cu sezonul 10! Talent show-ul pentru copii prezentat de Dan Negru revine și chiar în prime-time! Dacă până acum era difuzat joi, acum talent show-ul va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00. Premiera va avea loc pe data de 22 mai!

Componența juriului rămâne aceeași: Loredana, Dorian Popa și Ştefan Bănică. Şerban Copoţ rămâne co-prezentatorul emisiunii, fiind localizat în culise, unde îi va întâlni primul pe micii artiști, dar și pe părinții lor.

Next Star, show-ul intrerupt de pandemie, revine la Antena 1
Next Star, show-ul intrerupt de pandemie, revine la Antena 1

Sezonul 10 a început în luna martie 2020, dar a fost întrerupt de pandemie

Sezonul 10 a început de fapt pe data de 12 martie 2020. S-a difuzat doar o ediţie pentru că România intra în stare de urgenţă, iar Antena 1 a decis oprirea filmărilor, pentru siguranța concurenților și a juriului. Emisiunea era un adevărat fenomen, prima ediţie Next Star din 2020 plasând Antena 1 pe locul doi, pe toate segmentele de public. Mai bine de 1,4 milioane de români s-au uitat atunci la talent show-ul prezentat de Negru.

În ediția de sâmbătă vor urca pe scenă 8 concurenți, iar premiul rămâne de 20.000 de euro. La masa juriului s-au perindat mai mute vedete autohtone. Sezonul nouă i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa. De asemenea, Şerban Copoţ a fost co-prezentatorul lui Negru în show-ul pentru copii. Au mai jurizat însă în anii trecuți și Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru. Primul sezon Next Star a debutat la Antena 1 în primăvara lui 2013, cu același Dan Negru în postura de amfitrion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI