Câţi bani a luat Simona Halep după un meci la Stuttgart. Fericire mare pentru jucătoarea de tenis

Cristian Cojocaru, Anca Lupescu 23.04.2021, 20:50
Câţi bani a luat Simona Halep după un meci la Stuttgart. Fericire mare pentru jucătoarea de tenis

Simona Halep, numărul 3 WTA, este în căutarea unui nou titlu la Stuttgart. Traseul urmat până în acest moment, o aduce pe sportivă la confruntarea cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, în sferturile de finală.

Cât a încasat Simona Halep în Stuttgart

Evoluția Simonei Halep în cadrul turneului Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgard pare să fie una extrem de pozitivă pentru jucătoarea noastră. Câștigurile acesteia sunt pe măsura traseului, astfel că ajungând în sferturi, Simona urmează să încaseze 12.500 de euro. În eventualitatea în care se va califica mai departe, jucătoarea de tenis va încasa sume și mai mari.

Suma totală a premiilor puse la bătaie în cadrul competiției ajung la aproximativ 467.000 de euro. Anul 2021 a fost un an greu pentru sportivă, având în vedere accidentările pe care aceasta le-a suferit. Totuși, Simona a reușit să își demonstreze potențialul, având în vedere că a reușit să ajungă în sferturile de la Gippsland și Australian Open.

Deși a participat inclusiv la turneul din Miami de luna trecută, aceasta a fost nevoită să se retragă încă din cea de-a treia rundă, din cauza durerilor pe care le acuza la umărul drept. Joi a reușit să o învinăgp pe Marketa Vondrousova în două seturi, asigurându-și cecuri considerabile. Totodată, aceasta va primi din partea organizatorilor și o mașină Porsche drept cadou.

Simona Halep o va intalni in sferturi pe Ekaterina Alexandrova
Simona Halep o va intalni in sferturi pe Ekaterina Alexandrova

Evoluția rusoaicei în cadrul turneului

În cazul în care Simona va ajunge în semifinale, cecul pe care îl va încasa va fi în valoare de 22.000 de euro, în timp ce pe cel din finală, cifra înscrisă va fi de 35.000 de euro. Dacă va fi cea care va câștiga trofeul, sportiva va ridica un cec în valoare de 45.000 de euro. Potrivit statisticilor, Simona Halep a încasat până acum 430.000 de dolari, în timp ce câștigurile totale depășesc suma de 37 de milioane de euro.

Adversara Simonei Halep în sferturi este Ekaterina Alexandrova, care se poate lăuda cu mai multe meciuri decât românca noastră. În vârstă de 26 de ani, rusoaica a început puternic la Gippsland din Melbourne, ajungând până în semifinală. De la acea dată însă, nu a mai reușit astfel de performanțe considerabile.

Se pare că la Stuttgart, rusoaica reușește să se impună după ce a reușit să câștige în fața Karolinei Muchova. Ulterior, a învins-o și pe Belinda Bencic în două seturi. Sferturile reprezintă cel de-al patrulea meci pentru cele două jucătoare. Ekaterina a reușit să o învingă pe Simona la Melbourne în cadrul turneului din acest an precum și la Beijing în anul 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe