Cătălin Crișan trece prin momente grele. Artistul, extrem de dezamăgit: ”I-am șters pe acei prieteni!”

Madlen Moraru 23.07.2020, 10:32

Cătălin Crișan a dezvăluit cum și-a petrecut ultimele luni. Odată cu debutul pandemiei cu noul virus și în România, cunoscutul solist a transmis ce preocupări a avut. La fel ca multe vedete de la noi, și acesta a fost nevoit să își anuleze reprezentațiile de pe scenă pe care le avea programate.

Cătălin Crișan trece prin momente grele

Cătălin Crișan trece prin momente grele și a mărturisit ce a făcut, de când cu situația de pandemie. Artistul a dezvăluit în cel mai nou interviu pe care l-a acordat că a avut suficient timp să reflecteze asupra a ceea ce este important. Totodată, a pierdut show-uri și reprezentații importante, din pricina situației din prezent.

Cătălin Crișan a mai dezvăluit că nu a mai urcat de jumătate de an pe o scenă, dar și că îi lipsește foarte tare acest aspect. Pe perioada lunilor de pandemie acesta a fost alături de familia sa. Renumitul cântăreț le-a dat totuși fanilor săi și o veste bună, legată de fiica lui. Daria este în prezent studentă și a intrat la facultatea de Medicină.

Cătălin Crișan trece prin momente grele. Artistul, extrem de dezamăgit: ”I-am șters pe acei prieteni!”
Cătălin Crișan a dezvăluit că nu a mai urcat pe scenă de mai bine de șase luni de zile

Artistul, extrem de dezamăgit: ”I-am șters pe acei prieteni!”

În vârstă de 52 de ani, artistul a mărturisit că trebuia să lanseze și un album dublu, ce conține foarte multe melodii rare, pe care publicul român nici nu le-a mai auzit până acum.

„S-au amânat multe, însă da, trebuia să lansez un dublu album cu 20 de melodii înregistrate din 1987 pînă acum, deci de 33 de ani. Piese care nu au apărut pe nicăieri. Pe acest album trebuiau să fie piesele înregistrate de curând cu Gabriel Cotabiță sau cu Alin Stoica. Poate nu știți, dar am 646 de melodii compuse în 33 de ani, pe care nu le-am interpretat până acum. M-am apucat, ca să zic așa, să scot din sertare melodii pe care nu le știe lumea. Chiar așa le-am spus, «Melodii ascunse în sertar – 33 de ani de carieră».”, a povestit Cătălin Crișan, potrivit click.ro.

Tot în perioada de pandemie, artistul a dezvăluit că și-a făcut curățenie și ordine generală și-n viața privată. Din acest motiv, i-a șters dintre contacte pe acei prieteni pe care nu i-a mai considerat potriviți.

„Am intrat în telefon și i-am șters pe acei așa-ziși prieteni, care te sunau doar la nevoie, am făcut curățenie generală. Am participat la campionatul de șah, mai ales că eu am făcut șah cu celebra Elisabeta Polihroniade. Am scris un duet cu Alin Stoica, o piesă cu Natalia Guberna, am refăcut studioul de înregistrări. Am început o carte, am făcut multe lucruri, m-am apucat de curățenie prin casă, prin sertare. M-am apucat de citit scrisori, sute de scrisori pe care le-am primit de-a lungul timpului și pe care n-am apucat să le citesc. Erau scrisori de prin 1987. M-am apucat și de scris o a doua piesă de teatru, prima s-a numit „Cabina actorilor” și s-a jucat cu mare succes.”, a mai mărturisit Cătălin Crișan.

Urmăriți Impact.ro și pe