Clipe grele pentru Anamaria Prodan! Doi membri ai familiei vedetei, diagnosticați cu coronavirus. Primele declarații

Iancu Andreea 20.07.2020, 08:08

Anamaria Prodan se confruntă cu o situație grea în familia sa. Doi dintre membrii familiei Prodan au fost diagnosticați cu coronavirus. Astfel, vedeta a recurs la gesturi disperate pentru a-i ajuta primească tratamentul potrivit.

Doi membri ai familiei Aneimaria Prodan s-au infectat cu coronavirus

În timp ce tot mai mulți fotbaliști din Liga 1 sunt testați pozitiv cu coronavirus, Anamaria Prodan a dezvăluit că și la ea în familie se confruntă cu această boală. După ce echipa lui Dan Petrescu a confirmat cu caz, al lui Alexandru Păun, și Dianmo are trei fotbaliști depistați pozitiv, conform gsp.ro. Astfel, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici şi Dan Tălmaciu se confruntă cu boala.

Prezentă în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport, Anamaria Prodan a povestit că unchiul și mătușa sa sunt pozitivi de coronavirus.

Sunt unii jucători ale căror soții abia au născut. Ce ne facem dacă ei merg de la antrenamente acasă și infectează nou-născuții? Unchiul și mătușa mea s-au infectat când s-au dus la farmacie! Și-au pus măști, s-au protejat, și-au pus și căciuli, dar tot au luat virusul, a declarat Anamaria Prodan sâmbătă seara.

Anamaria, gest disperat pentru a-și salva unchiul
Anamaria, gest disperat pentru a-și salva unchiul

Unchiul de 90 de ani, internat de urgență

Se pare că unchiul Anei se simțea rău de câteva zile. Totuși, de fiecare dată când a fost solicitat ajutorul cadrelor medicale de pe salvare, acestea nu l-au testat pe bătrân de coronavirus. Astfel, inițial i s-a sugerat să ia doar Paracetamol. Ulterior, la al doilea telefon i s-a spus că e suspect de infecție urinară.

Anamaria a intervenit și a apelat la clinica aparținând lui Gigi Becali. Medicii ajunși la casa lui Iulian Prodan l-au testat pe unchiul vedetei și au confirmat infecția cu coronavirus.

Ana a înnebunit… Iulian este fratele mamei sale, Ionela Prodan, şi îl iubeşte la nebunie. A sunat câteva ore încontinuu la DSP, la spitale, şi nimeni nu a băgat-o în seamă. Timpul trecea, iar unchiul se simţea din ce în ce mai rău. Pur şi simplu i se închidea telefonul în nas.

Atunci, Ana a sunat la 112 şi a făcut un scandal teribil, întrebându-i pe cei de acolo dacă în halul ăsta s-a ajuns în România, să moară oamenii fără să-i pese nimănui! S-a lăsat cu ţipete, cu vorbe grele… Ana pur şi simplu şi-a ieşit din fire, ţipând că nu se poate aşa ceva! I-a ameninţat pe toţi, să vină cineva să-i ajute unchiul. Într-un final, în jurul orei 17:00, a sosit Salvarea şi l-a dus pe bătrân la Matei Balş, conform fanatik.ro.

După clipe dificile, se pare că unchiul Aneimaria Prodan este sub tratament și răspunde bine la acesta.

Este internat și îngrijit foarte bine, a fost pus pe tratament și reacționează la el. Starea este una bună, dar temerile tot mai există. Vârsta înaintată și afecțiunile mai vechi își spun cuvântul. Să sperăm că nu va avea reacțiii negative azi și mâine, fiindcă dacă trece de acest hop, sigur își va reveni complet, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...