Cătălin Botezatu riscă să rămână fără jobul de la Kanal D. Ce se întâmplă cu designerul, după operația suferită 

Diana Radu 16.10.2019, 13:55
Cătălin Botezatu riscă să rămână fără jobul de la Kanal D. Ce se întâmplă cu designerul, după operația suferită 

Cătălin Botezatu a fost supus unei operații de urgență la colon la începutul lunii septembrie, în Turcia. Celebrul designer a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoară. Care este starea actuală de sănătatea a acestuia și ce se întâmplă cu joburile sale de la Kanal D?

După ce a fost externat, Cătălin Botezatu s-a întors în România iar starea lui de sănătate actuală este mai bună. Cel puțin asta le-a dat de înțeles Bote fanilor prin intermediul mesajului postat pe rețelele de socializare prin care-i anunță că este bine, dar că are nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a se recupera complet.

Se mai întoarce Cătălin Botezatu la Kanal D sau ia o pauză pentru a se recupera complet?

Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul „Bravo ai stil”
Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul „Bravo ai stil”

Cel mai important lucru acum pentru designerul de modă este sănătatea, drept urmare el a fost nevoit să renunțe la rubrica pe care o avea la Kanal D în emisiunea lui Teo.

Iar asta nu e tot, Botezatu și-a pus toate proiectele pe care le avea în așteptare pentru a se recupera după toate operațiile suferite în Turcia. Asta înseamnă, că implicit, șefii Kanal D vor trebui să găsească un alt jurat care să-i ia locul în cadrul celebrei emisiuni „Bravo, ai stil”.

Însă, Cătălin Botezatu nu va lipsi total din lumina reflectoarelor. El a declarat în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir pe Kanal D că nu va renunța la fashion și nici la televiziune.

„Acum sunt bine, sper să fiu și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe