Victor Slav, prins drogat la volan. Ce a apărut pe pagina de facebook a prezentatorului Kanal D

bogdan 03.09.2019, 11:14
Victor Slav, prins drogat la volan. Ce a apărut pe pagina de facebook a prezentatorului Kanal D

Victor Slav, prezentatorul de la Kanal D, a fost prins drogat la volan. Vestea, care a luat cu asalt mediul online, anunță că acesta a fost depistat de oamenii legii în timpul unui control efectuat pe A3. Care a fost reacția prezentatorului și cum și-a comentat el gestul, în materialul următor!

Cu ce substanțe interzise a fost depistat Victor Slav

Polițiștii au efectuat un control de rutină pe Autostrada Transilvania, iar Victor Slav, prezentatorul de la Kanal D, a fost unul dintre șoferii opriți.

În urma unei verificări de rutină, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost depistat cu substanțe interzise. Respectiv, el a fost depistat pozitiv cu marijuana, după ce a fost supus la DrugTest.

Acest test de depistare a drogurilor presupune un dispozitiv de tip screening, care în cel mult opt minute poate depista șase tipuri de substanțe interzise.

Potrivit informațiilor apărute pe mediasud.ro, lui Victor Slav i s-a întocmit dosar penal, iar acesta riscă pedeapsa cu închisoarea.

Deși, până în acest moment nu există o declarație oficială din partea prezentatorului de la Kanal D, la fața locului, bărbatul nu ar fi avut ceva de obiectat în fața polițiștilor.

Potrivit prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii lui Slav, care i-au lăsat mesaje pe pagina de facebook.

„Poți să dai replica la ăștia care au spus că te-au prins drogat? Eu una nu cred și dacă e așa nu lua calea asta că va fi rău de tine…toată munca ta de o viata se va duce. Și pentru ce?”, i-a transmis cineva.

„Niciodată nu am crezut în ,,sinceritatea’’ ta…nu cred că ești tu băiatul cel bun care ai vrut să-l portretizezi …nu mi-a plăcut niciodată de tine, te credeai mai bun decât Bianca, dar supriză, nu ești…te-au prins sub influența marijuanei”.

„Este adevărat că te-au prins drogat, și la volan, dacă este adevărat de ce te-ai mai urcat la volan? Ți se pare că ești mare vedetă, vrei să omori oameni nevinovați? Pușcărie merita cei ce fac așa ceva!”

„Păreai un bărbat serios cu capul pe umeri…”, acestea sunt doar o parte din mesajele lăsate de fani.

 

Victor și Cristina prezintă Îmi Place Dansul la Kanal DVictor și Cristina prezintă Îmi Place Dansul la Kanal D
Victor și Cristina prezintă Îmi Place Dansul la Kanal D

Victor Slav formează un cuplu cu Cristina Mihaela Dorobantu pe micul ecran. Cei doi prezintă emisiunea „Îmi place dansul”, de la Kanal D, care a debutat, sâmbătă, de la ora 20:00.

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Vreme lungă, Victor Slav a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu, cu care a și ajuns în fața altarului. Cei doi s-au despărțit definitiv vara trecută, iar separarea a fost anunțată prin intermediul unui mesaj.

„Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu ştim ce ne rezervă viitorul, dar ştim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care îşi asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenţei noastre.

Vă suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi şi, de asemenea, vă rugam cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim şi sperăm ca orice speculaţie să se oprească aici. Va mulţumim şi vă asigurăm de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, anunțau Bianca Drăgușanu și Victor Slav, în iunie 2018.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe