Cât costă sticla de whiskey de pe masa lui Ludovic Orban. Atât primește un copil alocație timp de cinci luni

Alexandra Andrei / 30.05.2020, 17:26

Ludovic Orban și-a serbat ziua de naștere la Guvern, alături de câțiva colegi, cu mâncare fină și băutură de cea mai bună calitate. De altfel, o sticlă de whisky precum cea pusă “la bătaie” de premier costă cât alocația unui copil pe cinci luni.

Sticla de whiskey costă extrem de mult și a fost vedeta petrecerii

În numai 24 de ore, imaginea în care Ludovic Orban bea și fumează într-un birou din clădirea Guvernului a fost vizualizată de peste 3 milioane de români. Poza ar fi fost făcută pe data de 25 mai, atunci când prim-ministrul României a împlinit vârsta de 57 de an, iar firul desfășurării lucrurilor a fost povestit chiar de acesta, care a recunoscut faptul că a încălcat mai multe reguli: “Este reală, nu pot să mint, așa cum fac alții. Era pe seară, în biroul meu. Muncisem toată ziua. După ora 18:00 au venit mai mulți colegi să-mi facă o surpriză, mi-au cântat la mulți ani. I-am servit, cum este normal, cu o gustare și cu un pahar de ceva. Nu aveam mască pentru că mâncasem, se vede după farfuriile de pe mese. Nu știu cine a făcut poza, nici nu mai contează”, a precizat premierul României.

În fotografia devenită virală în mediul online apar următorii membri ai guvernului:
Lucian Bode-Ministrul Transporturilor;
Raluca Turcan-vicepremierul României
Virgil Popescu-Ministrul Economiei
Bogdan Aurescu-Ministrul de Externe

În biroul lui Orban, în acea zi, au mai petrecut alte trei persoane, care nu apar în poză, și cărora premierul nu a vrut să le divulge numele. Fiecare dintre cei menționați mai sus beau băuturi alcoolice: bere, șampanie, dar cei mai mulți whiskey, așa cum se poate observa în imagine.

lagavulin-12-ani-special-release-07l1 (1)

Băutură de cea mai bună calitate

Whiskey-ul preferat de miniștrii cabinetului Orban se numește Lavagulin, iar pe masa premierului se poate distinge, din poză, faptul că este vorba despre o ediție specială a acestei băuturi. Mai exact, whisky-ul are o vechime de 12 ani și înseamnă, în limba galică “groapa de lângă moară”.

Prețul unei sticle de Lavagulin 12 ani Special Release este de 656 lei. Mai exact, alocația pe 5 luni a unui copil. Dacă mai punem la socoteală faptul că gurile rele susțin că Orban ar fi cumpărat 4 sticle de whiskey, nu una, putem deduce, la un calcul simplu, că premierul a scos din buzunar 2624 lei numai pe whiskey.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI