De ce s-a răzbunat Orlando Teodorovici cu poza din biroul lui Ludovic Orban. Ce se întâmplase la începutul stării de urgență

Luiza Moldovan 30.05.2020, 09:46

Fotografia făcută în biroul lui Orban este folosită ca argument suprem pentru a-i cere demisia acestuia. Interesant este că omul care a distribuit-o a fost Eugen Orlando Teodorovici, care astfel a reușit să se răzbune pentru un episod asemănător, în care el a fost acuzatul principal.

Motivul pentru care Teodorovici a distribuit poza din biroul lui Orban

Fotografia e făcută de ziua lui Orban, pe 25, iar pesedistul Orlando Teodorovici nu a precupețit efortul de a o distribui și a o folosi ca armă pentru discreditarea guvernului. Ministrului Economiei, Virgil Popescu, ministrului Transporturilor, Lucian Bode, ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, Ralucăi Turcan, vicepremier, și premierului Orban li se reproșează faptul că nu respectă regulile de distanțare socială, că fumează în spații închise, că nu au mască pe față.

Interpelat de ziariștii de la Libertatea și întrebat de ce nu poartă mască în spațiu închis, Orban a răspuns că abia mâncaseră. Măștile erau pe masă. Era ziua premierului, iar acesta i-a invitat la el în birou, așa cum e cutuma în aceste ocazii.

„Capitalul românesc așteaptă măsuri de salvare și relansare economică, Orban și gașca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea… în birourl instituțiilor publice care ne conduc”, scrie, cu două semne de exclamare, vicepreședintele PSD pe Facebook.

De ce s-a răzbunat Orlando Teodorovici cu poza din biroul lui Ludovic Orban. Ce se întâmplase la începutul stării de urgență
De ce s-a răzbunat Orlando Teodorovici cu poza din biroul lui Ludovic Orban. Ce se întâmplase la începutul stării de urgență

Teodorovici cere demiterea de urgență a lui Orban

„Guvernul Orban a jucat într-un nou episod din spectacolul penibil cu care ne-a obișnuit. Mult trâmbițatele măsuri economice anunțate și aprobate în ordonanța adoptată nu sunt decât vorbe goale, mult populism și, din păcate, nimic concret pentru mediul de afaceri și pentru populație!!!

Ordonanța nu arată altceva decât că membrii guvernului care au discutat cu reprezentanții mediului de afaceri, ori nu au înțeles ceea ce se cere, ori erau mult prea ocupați să-și facă selfie-uri…

P.S.: Decretul președintelui ar fi trebuit să prevadă demiterea de urgență a lui Orban și a acestor așa-ziși ‘specialiști’ în ale economiei din jurul lui, care nu sunt capabili să înțeleagă adevaratele nevoi și așteptări ale populației și ale mediului economic din România!”, a scris Teodorovici.

Teodorovici fusese eroul negativ al unui episod similar la începutul stării de urgență, atunci când intrase în direct la Antena 3 dintr-un restaurant, deși acestea fuseseră închise. Teodorovici s-a apărat afirmând că este afacerea familiei sale și că era singura persoană din local.

 

Urmăriți Impact.ro și pe