Cât costă cerceii purtați de Kate Middleton în timpul vizitei la Centrul Anna Freud. Multe românce nici nu s-ar uita la ei

Badea Violeta 20.05.2023, 18:45

Face ce face şi tot reuşeşte să fie în prim-plan. Kate Middleton, căci despre ea este vorba, a atras din nou atenția tabloidelor cu cea mai recentă apariție a sa. Soția Prințului William a vizitat joi, 18 mai, Centrul Anna Freud, o organizație caritabilă pentru sănătatea mintală a tinerilor. Iată cu ce s-a îmbrăcat ducesa de Cambridge și pentru ce accesorii a optat. Cerceii au atras cel mai mult atenția. Iată prețul acestora!

Cerceii purtați de Kate Middleton în timpul vizitei la Centrul Anna Freud. Prețul acestora este incredibil

Kate Middleton a impresionat, încă o dată, cu ținuta aleasă în cadrul unei vizite la Centrul Anna Freud, acolo unde a avut niște discuții pe tema anxietății la tineri.

Partenera de viață a Prințului William a atras atenția presei mondene atât prin rochia pe care a purtat-o, cât și prin cerceii pe care a ales să-i pună.

Nu mai este un secret că ducesa de Cambridge adoră bijuteriile și este dispusă să plătească foarte mulți bani pentru acestea. Însă, Kate Middleton știe că un lucru frumos nu trebuie să fie neapărat scump. Au existat dăți când aceasta a purtat și accesorii ieftine, dar care arătau foarte, foarte bine.

Chiar în această ultimă apariție a sa, soția Prințului William a purtat niște cercei de doar 8 lire sterline, adică de 50 de lei. Însă, bijuteriile au fost absolut încântătoare și s-au potrivit perfect cu rochia aleasă.

Citește și Sucul care o ajută pe Kate Middleton să aibă un trup ca tras prin inel. Face minuni pentru piele și sănătate!

Kate Middleton 4
Cat au costat cerceii purtati de Kate Middleton 

Ce rochie a purtat Kate Middleton

În ceea ce privește rochia, ducesa de Cambridge a optat pentru una stil cămașă, de culoare verde. Aceasta fiind, de altfel, și nuanța ei preferată.

Aceasta a avut un decolteu în V cu revere, mâneci ușor bufante și detalii plisate pe laterale, care au scos în evidență perfect silueta lui Kate Middleton. Rochia purtată de soția lui William ar fi fost de la Suzannah și ar fi costat nu mai puțin de 3.000 de lire sterline.

Citește și Surpriză pe scena Eurovision 2023. Kate Middleton, ipostază de milioane. Ne-a cucerit pe toți!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...