Cât a plătit Oana Roman pe o cafea la o terasă pe Coasta de Azur. Prețurile sunt mai mici decât în București

Anca Manolica 16.11.2022, 08:57
Cât a plătit Oana Roman pe o cafea la o terasă pe Coasta de Azur. Prețurile sunt mai mici decât în București

Oana Roman și Marius Elisei au făcut o escapadă romantică pe Coasta de Azur, pentru a se bucura de câteva momente în doi. Cei doi s-au plimbat și relaxat pe malul mării, încărcându-se cu multă energie bună pentru când revin la grijile de zi cu zi. Într-o postare în mediul online, fiica lui Petre Roman a vorbit despre prețurile care se practică pe riviera franceză.

Cei doi iubiți își fac toate poftele pe Coasta de Azur

Oana Roman și Marius Elisei au profitat de timpul liber pe are îl au și au decis să plece într-o vacanța în doi pe regiunea de coastă a Franței la Marea Ligurică, una dintre cele mai cunoscute zone de litoral din lume.

Relația lor a trecut prin o mulțime de încercări, ajungând rapid de la nuntă la divorț. Așa se face că, acum, după împăcare, amorezii aleg să își acorde mai mult timp unul celuilalt, profitând de orice moment liber pe care îl au pentru a se bucura de lucrurile frumoase.

Astfel, zilele acestea, fiica lui Petre Roman și partenerul ei au lăsat România în urmă și au mers să petreacă acolo unde se spune că numai cei cu bani ajung. Cei doi au ales Coasta de Azur și au ținut să le arate românilor, dar mai ales celor care îi urmăresc pe rețelele sociale, câți bani scot din buzunar pentru a-și satisface poftele.

Vacanță pe bani puțini

Oana Roman este extrem de activă în mediul online, acolo unde postează tot ceea ce se întâmplă frumos în viața sa. Desigur, nu avea cum să nu le arate fanilor ei unde este și ce face ea zilele acestea. Astfel că, într-o postare pe contul său de Instagram, vedeta le-a spus urmăritorilor ei că în una dintre dimineți ea și Marius și-au băut cafeaua la malul mării, la un local foarte frumos de pe riviera franceză.

Și, contrar așteptărilor, nota de plată nu a fost deloc mare, așa cum ar fi crezut mulți. Mare i-a fost mirarea iubitei lui Marius Elisei că prețurile de pe Coasta de Azur sunt chiar mai mici decât cele din București.

„Două cafele și două croissante pe malul mării la Cannes, 7 euro, adică 35 lei. La ce salarii au ei, vi se pare că e mai scumpă Coasta de Azur decât Bucureștiul? Un croissant 1.10 și o cafea 2.80. Pe malul mării, într-un loc foarte bun. Adică nu la colț în spate. Apropos de ce îmi spune lumea că: vai, pe Coasta de Azur e foarte scump”, a spus fiica lui Petre Roman pe Instagram.

Nota de plată pe Coasta de Azur / foto: Instagram
Nota de plată pe Coasta de Azur / foto: Instagram

Cei doi iubiți au avut noroc și atunci când a venit vorba de cazare. Oana Roman a dezvăluit că a găsit un hotel situat într-o zonă bună, aproape de ceea ce aveau ei nevoie, iar pentru trei nopți, atât cât au ales să stea acolo, au plătit numai 200 de euro.

Citește și: Oana Roman, hotărâtă să nu se recăsătorească. Motivul pentru care vedeta și Marius Elisei nu vor mai organiza nunta. „Actele nu schimbă lucrurile”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...