Motivul pentru care Oana Roman și-a internat mama la azil. N-a mai suportat și a răbufnit: „E alegerea mea”

Ana Anitoiu 11.11.2022, 19:25
Motivul pentru care Oana Roman și-a internat mama la azil. N-a mai suportat și a răbufnit: „E alegerea mea”

Oana Roman a dezvăluit care a fost motivul pentru care și-a internat mama la azil. Vedeta n-a mai suportat să fie criticată de numeroase persoane pentru această decizie pe care a luat-o și a răbufnit pe rețelele sociale.

De ce și-a internat Oana Roman mama la azil

Oana Roman a decis în urmă cu ceva vreme să își interneze mama la un centru pentru îngrijire, pe care multe persoane care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale l-au numit „azil”. Vedeta a explicat de la început că este vorba despre un centru de cinci stele, în care Mioara Roman beneficiază de cel mai bun tratament.

Fosta soție a lui Petre Roman a fost diagnosticată cu Parkinson și a început să se confrunte cu probleme în a-și folosi una dintre mâini. O perioadă, Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, a locuit alături de fiica ei, Oana Roman, dar la un moment dat vedeta a decis că aceasta ar fi îngrijită mai bine într-un centru special.

In ce conditii sta, de fapt, Mioara Roman la azil
Oana si Mioara Roman

Oana Roman, mesaj pentru cei care au criticat-o

După ce a primit numeroase critici din partea internauților pentru decizia de a-și interna mama la „azil”, Oana Roman a răbufnit. Vedeta a transmis pe rețelele sociale că a făcut o alegere asumată și că decizia pe care a luat-o a fost cea mai bună pe care ar fi putut să o ia, în contextul problemelor de sănătate cu care se confruntă mama ei.

„A fost îngrijită exemplar în cele două locuri. Exemplar. Și-a recuperat demnitatea și dreptul la viață. Nu chinuită la pat acasă! Și vă rog să nu mai judecați. (…) La centru, ea face recuperare medicală post operație de proteză de șold.

Ea face această recuperare care este vitală, altfel probabil rămânea la pat. Le mulțumesc acestor oameni pentru ce fac în fiecare zi pentru mama și sunt perfect împăcată cu decizia mea. Deci gata cu mentalitatea asta sinistră, să judecăm pe alții și să trăim ca în epoca de piatră.

Vă spun eu, e plin de vedete care au părinți în centre pentru bătrâni în România, dar le e rușine să spună. Mie nu îmi este rușine și sunt foarte liniștită și împăcată cu decizia mea.”, a transmis Oana Roman, pe InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...