Carmen Harra, previziuni sumbre pentru Ioana Năstase, după scandalul iscat zilele trecute

Ana Anitoiu, Radu Oprișan / 13.01.2021, 08:04

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre pentru Ioana Năstase, după scandalul ce a fost iscat zilele trecute, când soția fostului mare tenismen Ilie Năstase a chemat poliția și a fugit de acasă, după ce ar fi fost agresată de el. Iată ce crede clarvăzătoarea că ar urma să se întâmple între cei doi, în timp ce Nasty neagă întreaga poveste.

Ce previziune sumbră a făcut Carmen Harra pentru Ioana Năstase

În seara de vineri, 8 ianuarie, Ioana Năstase a chemat poliția, după ce Nasty ar fi devenit violent brusc, în timp ce luau masa împreună, după ce ea s-a întors dintr-o călătorie alături de fiul ei și soția lui, în Istanbul, și dintr-o escapadă la munte pe care a făcut-o fără soțul ei. Frumoasa brunetă, în vârstă de 45 de ani, nu a depus plângere împotriva fostului jucător de tenis și nici nu a cerut un ordin de restricție.

Pe de altă parte, Ioana Năstase a plecat la Constanța și l-a lăsat singur pe Ilie Năstase. Acum, soția lui Nasty nu știe ce va urma – dacă va divorța de el sau dacă va decide să îl ierte. Carmen Harra a făcut o previziune sumbră despre relația lor, precizând că totul depinde de un singur lucru, în contextul în care între cei doi au mai existat certuri și împăcări. Înainte de sărbători. Ilie Năstase și soția lui au fost surprinși împreună, în public.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru Ioana Nastase, dupa scandalul iscat zilele trecute
Ioana Nastase si Ilie Nastase

Carmen Harra, despre ce se va întâmpla între Ioana Năstase și Nasty

Carmen Harra crede că viitorul ține de hotărârea pe care o va lua Ioana Năstase, în urma acestui incident despre care bruneta a spus că a speriat-o foarte tare. Clarvăzătoarea este de părere că fostul mare jucător de tenis riscă să rămână singur în final și a explicat care este motivul pentru care s-ar putea întâmpla acest lucru.

”Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea avut nevoie de afecțiune. Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor’, a spus Carmen Harra la Antena Stars.

Ce a spus Ioana Năstase, după ce ar fi fost agresată de soțul ei

Ioana Năstase a spus că a plecat din casă doar cu hainele de pe ea și că incidentul a început brusc, de la ”o chestie banală”. Bruneta n-a vrut să ofere mai multe detalii. Ea a precizat, însă, pentru playsport.ro, că Ilie Năstase ”e încărcat din alte părți” și se răzbună pe ea, acasă. Soția lui Nasty a adăugat că a suferit un șoc.

”Nu am încercat să-l schimb pe Ilie. Nu mi-am propus niciodată asta. Am o vârstă, am experienţă, nu mai sunt o puştoaică la minte ca să judec mai mult cu inima, nu ştiu ce voi decide. E prematur să spun acum!”, a declarat Ioana Năstase pentru reporterii Playtech-Impact, care au întrebat-o dacă vrea să divorțeze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI