S-a aflat acum! Locul în care a fost Ioana, la scurt timp înainte de scandalul cu Ilie Năstase (Exclusiv)

Andreea Bisinicu / 11.01.2021, 20:04
S-a aflat acum! Locul în care a fost Ioana, la scurt timp înainte de scandalul cu Ilie Năstase (Exclusiv)

S-a aflat acum! Locul în care a fost Ioana, la scurt timp înainte de scandalul cu Ilie Năstase. După ce a sunat la 112 pe 8 ianuarie, imediat după Sfîntul Ion, pentru a cere protecție din partea poliției față de Ilie Năstase, soția fostului mare tenismen al României trece prin momente dificile. Vor divorța sau nu? Ioana Năstase, 45 de ani, a mărturisit care este relația ei cu soțul ei acum.

Ioana Năstase a vorbit despre divorț

Locul în care a fost Ioana, la scurt timp înainte de scandalul cu Ilie Năstase. Scandal în showbizul românesc după ce Ioana și Ilie Năstase sunt în prag de divorț. Aceasta nu este prima dată când cei doi au probleme în cuplu. Frumoasa brunetă în vârstă de 45 de ani a mai avut un episod în care a fost pe punctul de a renunța la relația cu Nasty, înainte de cununia religioasă a celor doi, în vara anului trecut. Întrebată de reporterii playtech-impact.ro dacă se gândește să ajungă în fața notarului pentru a semna actele de divorț, Ioana Năstase a spus că nu poate lua o asemenea decizie fără să se gândească foarte bine înainte.

„Nu am încercat să-l schimb pe Ilie. Nu mi-am propus niciodată asta. Am o vârstă, am experienţă, nu mai sunt o puştoaică la minte ca să judec mai mult cu inima, nu ştiu ce voi decide. E prematur să spun acum!”, ne-a declarat Ioana Năstase.

Ioana si Ilie Nastase au fost la un pas de a se desparti vara trecuta, inainte de cununia religioasa
Ioana si Ilie Nastase au fost la un pas de a se desparti vara trecuta, inainte de cununia religioasa

Ce spune fiul Ioanei, Theodor, despre problemele dintre mama lui și Ilie Năstase

Recent, actuala doamnă Năstase a fost plecată timp de trei zile, înainte de Crăciun, în Istanbul alături de fiul ei Theodor și iubita acestuia, fără Ilie Năstase. Apoi, frumoasa brunetă a făcut o mică escapadă la munte, din nou fără compania soțului său. Fiul Ioanei Năstase, Theodor, are 24 de ani iar cei doi au o relație foarte apropiată. Soția lui Ilie Năstase ne-a mărturisit că Theodor a fost foarte surprins de reacțiile violente ale lui Nasty.

„Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a mai spus aceeaşi Ioana Năstase.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ioana și Ilie Năstase

Pe 8 ianuarie, Ioana Simion a sunat la 112 pentru a cere ajutor poliției, după ce a declarat că soțul ei, fostul mare tenismen Ilie Năstase ar fi agresat-o atât verbal cât și fizic. Soția fostului tenismen român tocmai se întorsese de la munte. Totul a pornit de la ceva banal, după cum a spus și frumoasa brunetă. Se pare că după incidentul de vineri seară, Ioana Năstase a plecat la Constanța, la părinții săi. Bruneta a spus că nu dorește să depună plângere împotriva soțului ei.

„Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată…Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare. Am plecat cu ce aveam pe mine.”, a declarat Ioana Năstase pentru playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI