Soția lui Ilie Năstase, dezvăluiri noi despre scandal. Ce spune despre implicarea lui Nick Rădoi

Stan Filon 10.01.2021, 20:18
Soția lui Ilie Năstase, dezvăluiri noi despre scandal. Ce spune despre implicarea lui Nick Rădoi

Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, a făcut noi declarații legate de recentul incident în care a fost implicată. A fost scandal mare acasă la Ilie Năstase, după ce acesta este acuzat de soția sa că ar fi agresat-o. Femeia a declarat că soțul său nu a agresat-o doar verbal și de aceea a sunat la 112. Ce spune Ilie Năstase despre acest lucru și care este implicarea milionarului Nick Rădoi, citiți mai jos.

Soția lui Ilie Năstase a făcut noi dezvăluiri despre scandal

Ioana Năstase a fost nevoită să ceară ajutor la 112, după ce, spune ea, Ilie Năstase s-a supărat în timpul mesei și ar fi agresat-o. Femeia a fugit din casă doar cu ce avea pe ea, iar polițiștii au sosit imediat la fața locului. Oamenii legii au constatat că Ioana nu a vrut să depună plângere împotriva soțului, mai ales că fosta mare glorie a tenisului românesc și mondial are deja o condamnare de 9 luni cu suspendare, după ce a șofat sub influența băuturilor alcoolice.

Contactată de Playsport.ro, Ioana Năstase a vorbit despre ce s-a întâmplat după evenimentul nefericit din viața ei, dar și ce are de gând să facă în continuare. În plus, a comentat și declarațiile fostului său iubit, Nick Rădoi, care a spus că din cauza lui s-au certat cei doi soți.

Sotia lui Ilie Nastase a facut noi dezvaluiri despre scandal
Sotia lui Ilie Nastase a facut noi dezvaluiri despre scandal

”Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”

“Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana pentru sursa citată.

Declarațiile lui Nick Rădoi au lăsat-o cu gura căscată pe Ioana și nu înțelege de ce se amestecă milionarul în problemele ei de familie. “Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura.

“Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva”

Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a mai declarat Ioana.

De cealaltă parte, Ilie Năstase este foarte supărat. Acesta tună și fulgeră la adresa jurnaliștilor și spune că îi va da în judecată pe toți cei care scriu că și-ar fi lovit soția. “Cine vă dă voie, vouă, celor din presă sa mințiți, sa inventați povesti. Va dau pe toți în judecată, pe absolut toți, îmi denigrați imaginea!Toată lumea minte. Să văd dovezi că am bătut pe cineva, să le arate ea”, a spus Ilie Năstase pentru Playsport.ro.