EXCLUSIV. Ce spune Carmen Harra despre viitorul SUA, după alegerile din 2020. Cum va conduce Joe Biden America

Simona Ecovoiu 05.11.2020, 15:21
EXCLUSIV. Ce spune Carmen Harra despre viitorul SUA, după alegerile din 2020. Cum va conduce Joe Biden America

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra, stabilită de peste 30 de ani în statul american Florida, a menționat, într-un interviu pentru Impact.ro, că viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii va fi democratul Joe Biden, cel care are numerologia liderilor, adică cifra destinului 11. Aceeași codificare o au și alți foști lideri de la Casa Albă, ca Barack Obama, Bill Clinton, Al Gore și Ronald Reagan.

Carmen Harra, despre alegerile din SUA 2020. Urmează mișcări de stradă importante

Chiar dacă numărătoarea voturilor continuă încă în SUA, diferența de voturi dintre actualul președinte Donald Trump și contracandidatul său este foarte mică, dar în favoarea lui Joe Biden. Vizionara Carmen Harra, scriitoare, psiholog și numerolog, ne-a spus că Biden va ieși câștigător, însă nici Trump nu se va lăsa învins fără să apeleze la toate modalitățile de contestare. Carmen Harra spune că schimbarea președintelui SUA nu se va produce pașnic, ci va declanșa importante mișcări de stradă.

”Scorul alegerilor prezidențiale este foarte strâns și atmosfera din America este foarte tensionată. Încă se numără voturile și republicanii contestă rezultatele, însă până la urmă va câștiga democratul Joe Biden, acesta este pronosticul meu legat de rezultatul alegerilor din America. Era lui Trump a ajuns la sfârșit. Vor fi însă ciocniri de stradă destul de violente între susținătorii celor două tabere”, a spus Carmen Harra, pentru Impact.ro

Biden pare să fie câștigătorul alegerilor în fața lui Trump

Carmen Harra: „Reprezentanții numărului 11  sunt vizionari, aduc pace și reconciliere”

Referitor la numerologia lui Joe Biden, care are codificarea 11, Carmen Harra ne-a spus că aceasta respectă tradiția liderilor americani care au avut realizări istorice. „Reprezentanții lui 11 sunt vizionari, doresc să se pună în slujba omenirii pentru a aduce pace și reconciliere. Adesea, politicieni și lideri religioși de seamă sunt numere 11. Ei prezintă aceleași caracteristici, vulnerabilități fizice (dureri de gât, amigdalită și probleme tiroidiene) și perioade favorabile și nefavorabile ca numerele 2 (iunie și iulie – favorabile; decembrie, ianuarie și februarie – nefavorabile), dar pot vedea și imaginile de ansamblu și iau în considerare nevoile multor oameni”, a mai spus Carmen Harra.

Ce ascunde codificarea lui Donald Trump

Codificarea actualului președinte Donald Trump este 4, ceea ce, spune Carmen Harra, explică multe dintre situațiile conflictuale declanșate de liderul de la Casa Albă. ”Trump are codificarea 4, iar oamenii cu această codificare pot fi exagerat de emotivi, iuți la mânie, frustrați, rigizi, agresivi, încăpățânați și lipsiți de imaginație. De regulă, obțin avere și putere, de multe ori din moșteniri sau proprietăți imobiliare, și sunt interesați să inventeze noi modalități de a realiza diverse lucruri”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra: „Sunt de partea celor care muncesc”

Susținătoare înflăcărată a democraților, Carmen Harra a preferat mereu președinții și candidații care au venit la conducerea SUA pentru a face bine oamenilor. ”Am fost mereu de partea democraților pentru că aceștia au mereu grijă de oamenii obișnuiți, de cei mulți. Sunt de partea celor care muncesc pentru că și eu fac parte din această categorie. Chiar dacă unii mă consideră bogată, am muncit și muncesc în fiecare zi pentru tot ceea ce am. Republicanii apără adesea interesele celor bogați și de aceea pot apărea mari dezechilibre economice în societate”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...