EXCLUSIV FOTO Cu ce a fost surprins tot mai des Ilie Năstase în brațe. A trezit suspiciuni tuturor

Ana Anitoiu, Anca Manolica 23.12.2020, 13:46

Ilie Năstase este surprins tot mai des cu un obiect în brațe. Paparazzii Impact.ro l-au fotografiat pe fostul jucător de tenis la mallul din Băneasa, unde a mers alături de soția sa, Ioana, cu puțin timp înainte de Crăciun. Nasty și partenera lui de viață n-au ținut cont de prea multe reguli, ci s-au comportat așa cum le-a fost lor mai bine.

Cu ce a fost surprins tot mai des Ilie Năstase în brațe

În imaginile surprinse de paparazzii Impact.ro, Ilie Năstase apare cu un dosar în brațe, de parcă ar fi student. Fostul mare jucător de tenis a mers la cumpărături de cadouri alături de soția lui, Ioana, care a ieșit din mallul din Băneasa cu câteva plase. Frumoasa brunetă a purtat o ținută complet neagră, cu o geacă de piele și părul ondulat, lăsat pe spate.

Ilie Năstase n-a plecat de acasă fără ochelarii de soare. El a fost fotografiat cu o mască de protecție pe față, pe care, însă, a lăsat-o sub nas. Pe de altă parte, soția lui apare în imagini cu fața descoperită total. Nici urmă de mască pentru Ioana Năstase! Cei doi au mers singuri la cumpărături, cu o mașină de lux.

EXCLUSIV FOTO Cu ce a fost surprins tot mai des Ilie Nastase in brate. A trezit suspiciuni tuturor
Ilie Nastase

Soția lui Ilie Năstase, apariție uimitoare în București

Recent, Ioana Năstase a avut o apariție uimitoare, în București. Soția lui Nasty și-a etalat silueta incredibilă, la vârsta de 45 de ani. Ea s-a îmbrăcat în alb, cu o haină superbă, o rochie scurtă și o pereche de cizme cu toc, și a ieșit să petreacă ceva timp alături de o prietenă, cu care a băut o cafea și a stat de vorbă.

Se pare că Ilie Năstase și-a găsit fericirea lângă actuala lui soție, după scandalurile pe care le-a avut cu Brigitte Sfăt, de care a divorțat în anul 2018. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Nasty, în vârstă de 74 de ani, și Ioana formează un cuplu frumos. S-au căsătorit civil în anul 2019, iar religios, în vara acestui an.

Ioana și Ilie Năstase au planuri mari de viitor

De altfel, pentru Ioana și Ilie Năstase, vârsta nu reprezintă un impediment pentru nimic. Cei doi soți își doresc să aibă un copil împreună, după cum a dezvăluit chiar el în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Astfel, fostul sportiv ar vrea să-i îndeplinească soției sale visul de a avea o fetiță. Fostul mare jucător de tenis mai are șase copii, din relații anterioare.

”Nu am vrut să-mi forţez copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aş fi ajutat. Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei care să devină o altă Simona (Halep– n.r.). Dar asta nu-ţi garantează nimeni. Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră. Dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, a spus Ilie Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...