Carmen Brumă, imagini de senzaţie din vacanţă. Mircea Badea are de ce să fie mândru, vedeta arată extraordinar

Badea Violeta 02.05.2022, 20:49

De mai bine de două decenii, Carmen Brumă înfățișează o siluetă impecabilă. Partenera de viață a lui Mircea Badea se poate lăuda cu un corp de invidiat și niște forme bine conturate. Frumoasa vedetă s-a aflat până de curând într-o vacanță de vis în Turcia, alături de gazda emisiunii „În gura presei” și de băiețelul lor, Vlăduț. Cât timp s-a bucurat de zilele însorite, partenera de viață a prezentatorului nu a uitat de fanii săi și a distribuit câteva fotografii pe rețelele sociale, atrăgând atenția cu frumusețea sa.

Carmen Brumă, corp de fotomodel. Cât de bine arată partenera de viață a lui Mircea Badea

Carmen Brumă se iubește de aproape două decenii cu Mircea Badea. Cei doi au împreună și un băiețel pe nume Vlad, în vârstă de 8 ani. Recent, vedeta și-a luat familia și a plecat într-o vacanță de vis în Turcia.

Experiența pe care a trăit-o, de curând, a făcut-o să se relaxeze în bătaia razelor de soare și în mijlocul unor peisaje impresionante. Cei care o urmăresc pe rețelele sociale au întrebat-o câteva detalii despre excursie, dar au și complimentat-o pentru modul incredibil în care arată.

Ajunsă la vârsta de 44 de ani, Carmen Brumă afișează un trup perfect sculptat. Astfel, silueta vedetei pare neschimbată de mai bine de două decenii.

Aceasta are un stil de viață extrem de ordonat, din care fac parte câteva lucruri de la care nu se abate niciodată: sportul, odihna și mâncarea sănătoasă.

„Am mâncat cu cap, mi-am făcut poftele și am făcut sport zilnic pentru că asta mă relaxează. Apreciez faptul că din ce în mai multe resorturi care practică sistemul all inclusive au o ofertă similară și la capitolul activități sportive”, a mărturisit iubita lui Mircea Badea pentru Click!.

Carmen Bruma
Carmen Bruma

Carmen Brumă arată incredibil în costum de baie

Carmen Brumă a făcut furori cu aparițiile sale la plajă. Iubita lui Mircea Badea se poate lăuda cu un corp cu forme foarte bine definite și a unei siluete de invidiat.

Pe contul său de Instagram, partenera de viață a prezentatorului de la Antena 3 a publicat câteva fotografii din vacanța din Turcia. În imagini, vedeta apare în costum de baie, iar fanii au rămas impresionați de trăsăturile vedetei.

„Ce corp fain.

Superbă.

O doamnă prin excelență.

Tot respectul.

Ce-i frumos, e frumos. Fără cuvinte. Corp de invidiat.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...