La ce nu poate rezista Mircea Badea când vine vorba de băiatul lui, Vlăduţ. Carmen Brumă: „Cedează uşor”

Ioana Bucur 22.03.2022, 20:03

Formează unul dintre cele mai frumoase, longevive și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt celebri, nelipsiți de pe micul ecran și sunt urmăriți, pe platformele de social media, de sute de mii de persoane, însă nu își pun viața pe tavă. De opt ani, sunt părinți, dar urmăritorii lor au ocazia foarte rar să îl vadă pe micuțul Vlăduț. Recent, Carmen Brumă a dezvăluit la ce nu poate rezista Mircea Badea când vine vorba de băiatul lui.

Carmen Brumă este „greu de căsătorit”

Carmen Brumă și Mircea Badea se iubesc de mai bine de două decenii, sunt părinți, însă nici nu vor să audă de căsătorie. Ambii au explicat, de fiecare dată când au fost întrebați, că nu au nevoie de un act sau de o ceremonie pentru a fi o familie.

Există, totuși, o singură situație ce i-ar face să spună marele „DA” în fața ofițerului stării civile. Într-un interviu recent, Carmen Brumă a mărturisit că s-a căsători doar dacă fiul ei, Vlad, și-ar ruga părinții să facă pasul.

Vedeta Antena 1 a povestit că, la un moment dat, Mircea Badea chiar a cerut-o în căsătorie, însă ea a refuzat.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă, în urmă cu ceva timp.

La ce nu poate rezista Mircea Badea când vine vorba de băiatul lui, Vlăduţ. Carmen Brumă: „Cedează uşor”
Mircea Badea si Carmen Bruma au impreuna un fiu

Cum l-a dat de gol pe Mircea Badea

Fiul lor va împlini opt ani peste nu foarte mult timp. Vlăduț îi surprinde în fiecare zi, însă, spune Carmen Brumă, nu are un părinte preferat.

„Vlad e legat de amândoi într-un mod diferit. Sunt activităţi pe care preferă să le facă împreună cu mine, iar altele împreună cu Mircea”, a spus ea, potrivit VIVA!.

Ea a dezvăluit și la ce nu poate rezista Mircea Badea când vine vorba de băiatul lui. Se pare că prezentatorul cedează mai ușor când vine vorba de dorințele lui Vlăduț: „Tata cedează mai uşor atunci când vine vorba despre cumpărat ceva”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...