Demisie importantă la Antena 3. E o pierdere semnificativă pentru post: „Nu mi-am dorit să plec”

Iancu Andreea 16.03.2022, 22:25
Demisie importantă la Antena 3. E o pierdere semnificativă pentru post: „Nu mi-am dorit să plec”

Postul de televiziune Antena 3 urmează să piardă un om important, cu o experiență notabilă în domeniul jurnalismului. Plecarea importantă din cadrul grupului Intact se petrece după ce, aproape opt ani de zile, a fost una dintre prezențele vizibile ale postului. Vestea a fost deja confirmată.

Antena 3 va suferi o pierdere semnificativă după ce a fost anunțată o demisie importantă în cadrul postului

Una dintre televiziunile apreciate de publicul telespectator din România urmează să piardă unul dintre oamenii cu experiență din cadrul postului. Antena 3 nu se va mai bucura de pregătirea și anii petrecuți în fața camerelor, după ce o demisie importantă a fost anunțată și confirmată deja. Aceasta a fost o prezență constantă în timpul celor mai importante evenimente.

Plecarea anunțată în cadrul stației de știri se regăsește în departamentul reporterilor de teren. Roxana Ciucă, cea care a activat timp de aproximativ opt ani la Antena 3, părăsește redacția știrilor. Jurnalista a luat decizia și a confirmat vestea plecării sale, anunțând deja că și-a dat demisia de la Antena 3 și va merge către o altă televiziune. Cu toate acestea, Roxana Ciucă nu a precizat motivul clar al acestei decizii, menționând că „rămâne strict între mine şi conducerea Antena 3.”

„Confirm plecarea de la Antena 3. Nu mi-am dorit să plec de la acest post de televiziune. Aici am crescut. Îi mulţumesc lui Adrian Ursu, pentru că sunt omul de astăzi datorită lui, iar motivul plecării rămâne strict între mine şi conducerea Antena 3. Pot spune doar că voi merge tot într-o televiziune”, conform paginademedia.ro.

O demisie importantă a fost anunțată la Antena 3
Jurnalista Roxana Ciucă

Cine este Roxana Ciucă. Jurnalista se bucura de o experiență de opt ani în fața camerelor

Jurnalista Roxana Ciucă a ajuns în echipa televiziunii Antena 3 în urmă cu opt ani de zile, după ce aceasta a activat timp de trei ani la postul Realitatea TV. Totuși, aceasta s-a făcut remarcată în cadrul stației de știri a trustului Intact, unde s-a ocupat de transmiterea informațiilor de la fața locului pentru mai multe evenimente de actualitate.

Fostul reporter de la Antena 3 a relatat din teren despre subiecte legate de război, dosare, percheziţii, personalităţi arestate, DNA, justiţie. Totodată, în urmă cu câteva săptămâni, aceasta a reușit să parcurgă 12 kilometri pe jos pentru a putea transmite informații privind epava elicopterului prăbușit în județul Constanța. În ultimele zile, de când războiul din Ucraina a devenit subiectul fierbinte al buletinelor de știri, jurnalista a transmis de la Vama Siret poveștile refugiaților ajunși pe la frontieră.

De asemenea, Roxana Ciucă s-a remarcat și în postura de prezentator al știrilor de la Antena 3. Anterior carierei sale din cadrul postului Intact, jurnalista a lucrat la Realitatea TV, precum și la Biroul de presă al Primăriei Sectorului 4, în timpul mandatului lui Cristian Popescu Piedone. Fostul reporter Antena 3 a finalizat studii de Jurnalism și are la activ un master în comunicare la SNSPA.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...