Care sunt relațiile între Valentina Pelinel și fostele soții ale lui Cristi Borcea. Afaceristul, sinceritate debordantă

Iancu Andreea 21.07.2020, 08:37

Cristi Borcea este cuceritorul perfect. Fostul acționar de la Dinamo a reușit să aducă în fața altarului mai multe femei, de care ulterior a divorțat. Totuși, de dragul copiilor și al lui Cristi Borcea, actuala soție trebuie să găsească o cale de comunicare. Iată ce spune afaceristul despre relațiile dintre Valentina Pelinel și fostele sale soții.

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele partenere ale lui Cristi

Omul de afaceri a avut parte de o viață amoroasă tumultoasă după divorțul de prima sa soție. Mihaela Borcea este cea alături de care Cristi a petrecut o căsnicie lungă, de 23 de ani. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fată. Totuși, soarta i-a scos-o în cale pe tânăra Alina Vidican. Astfel, Cristi Borcea s-a căsătorit cu aceasta în 2011. Relația dintre ei a durat doar 5 ani. Cristi și Alina au împreună doi copii, o fetiță și un băiat.

Actuala soție a omului de afaceri este Valentina Pelinel. Aceasta a fost căsătorită cu Cristi Boureanu, însă a divorțat după șapte ani de mariaj. Acum, Valentina, i-a oferit lui Borcea trei copii, un băiat și două fetițe gemene. Pe de altă parte, Borcea mai are o fetițe dintr-o relație extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu. Astfel, Borcea se poate lăuda că este tatăl a nouă copii, după relații de amor cu patru femei.

Cristi Borcea a vorbit deschis despre relația actualei soții cu fostele sale partenere într-un interviu TV. Astfel, omul de afaceri a mărturisit că el este mediatorul dintre Valentina și fostele soții, care în lipsa lui nu s-ar înțelege.

Au interese comune. Sunt copiii la mijloc. Pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă și până la urmă le este bine atât lor, cât și copiilor. (…) Eu sunt principalul merit, dacă nu aș fi eu nu s-ar înțelege. Cu mine au copiii, a declarat Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea
Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea

„Valentina a fost cea care mi-a dat echilibru”

Viața lui Cristi a fost una dificilă. Dincolo de cele trei căsnicii și cei nouă copii, Borcea a avut de înfruntat multe obstacole. Totuși, femeile din viața lui au găsit mereu o cale să se înțeleagă. Mihaela Borcea și Alina Vidican au devenit rapid prietene bune. Chiar și în privința Valentinei, relația fostelor partenere cu aceasta este normală și civilizată.

Am o relație extraordinară, de respect cu mamele copiilor. Ne ajutăm reciproc, orice problemă, dar cea pe care o iubesc este Valentina, a mai spus el.

Omul de afaceri a mărturisit că este mândru de toți copiii săi, toate fostele sale soții implicându-se în creșterea și educarea micuților. Totuși, Cristi Borcea este pregătit să facă o prioritate din viața de familie. El a declarat că în primele căsnicii a pus afacerile și fotbalul pe primul loc, iar asta l-a costat ani din viață.

În cele 2 căsnicii am pus pe primul loc nu familia, fotbalul. Nu am regretat, că am avut și satisfacții enorme, dar și operație pe cord, pușcărie 5 ani jumate, dar Valentina a fost cea care mi-a dat echilibru, a menționat Cristi Borcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...