Ce înțelegere a făcut Borcea cu soțiile sale. Motivul nebănuit pentru care ele vor fi mereu “prietene”

Cristi Borcea, informații exclusive!

Cristian Borcea a fost eliberat la începutul lunii noiembrie, a anului trecut, după ce a ispăşit nouă luni de închisoare, pedeapsă rezultată în urma contopirii din dosarul privind retrocedarea plajelor şi dosarul transferurilor. Hotărârea eliberării din penitenciar a fost luată de magistraţii Tribunalului Ilfov. Totuși, el a fost suficient de abil încât să recurgă la mai multe înțelegeri cu familia sa, pentru a nu-și păta și mai tare imaginea.

Înțelegerile lui Borcea cu doamnele din viața lui

Cristi Borcea a ieșit de după gratii și acum trăiește bine merci cu actuala soție și cei trei copii pe care îi are cu aceasta: două fete gemene și încă un băiat.

Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo București a fost căsătorit prima dată cu Mihaela Borcea, din 1988 și până în anul 2011. Din nefericire, cei doi s-au despărțit și din pricina unui scandal ce avea între fosta parteneră de viață și noua iubită, pe atunci, Alina Vidican.

Cristi Borcea și Mihaela Borcea

Cristi Borcea și Mihaela Borcea

Cristi Borcea și Alina Vidican s-au căsătorit religios, duminică 28 August 2012, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Alina renunțase la o carieră în industria de modelling pentru a fi cu Cristi Borcea.

Cristi Borcea și Alina Vidican

Cristi Borcea și Alina Vidican

Din mariajul celor doi au rezultat doi copii. Borcea a divorțat ulterior de Alina Vidican în noiembrie 2016, iar separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, unde fostul acționar al câinilor roșii a fost încarcerat.

Însă nici cu cea de-a doua soție, nu a fost un mariaj de lungă durată. Borcea a divorțat de Alina Vidican în noiembrie 2016, iar separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, unde fostul acționar al câinilor roșii a fost încarcerat.

Greu de crezut, poate, dar, Cristi Borcea s-a mai căsătorit cu o a treia persoană, Valentina Pelinel, culmea, și ea un fost manechin și una din cele mai frumoase femei din România. Actualmente cei doi se află împreună și și-au format deja o familie.

Cristi Borcea și Alina Vidican

Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Pactul celor trei femei

Deși inițial cele trei femei nu s-au suportat, Cristi Borcea le-a dat motiv să o facă. Cum a fost posibil acest lucru? Bărbatul le-a dat să semneze, la căsătorie, un act de confidențialitate. În paginile documentului ar fi existat și o condiție specială. E vorba tocmai despre evitarea scandalurilor, în public, potrivit surselor Playtech.ro.
Din acest motiv, nicio parteneră a fostului acționar al Dinamo nu ar avea voie să le aducă cuvinte de ocară celorlalte foste ale sale. În urma înțelegerii scrise, atât Mihaela Borcea, Alina Vidican, dar și Valentina Pelinel, au primit compensații generoase. Este vorba despre afaceri pe care Cristi Borcea le-a încredințat femeilor din viața lui. Și, tocmai pentru că este un vizionar și a gândit întotdeauna și în cifre, în postura de businessman, acesta nu își dorește ca afacerile să aibă de suferit, în urma posibilelor scandaluri amoroase.

Cum a distribuit Cristi Borcea afacerile

Prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, a primit odată cu divorțul și o vilă în Pantelimon, estimată la 2 milioane de euro. De asemenea, i-a fost încredințat Hotelul Olimp, alături de două saloane de înfrumusețare, din Capitală. A mai primit un salon de nunți în Crângași, dar și clubul Viper Pub, împreună cu Ștrandul Mogoșoaia.

Separarea de Cristi Borcea i-a adus Alinei Vidican o vilă în complexul rezidențial Pipera, înălțată de firma de construcții deținută de frații Ioan și Giovani Becali. Aceasta a mai primit la divorț și apartamentul din New York de 1 milion de euro și un restaurant în același oraș american.

Valentina Pelinel, a primit odată cu semnarea actelor de căsătorie un apartament de 1 milion de euro în Complexul Persepolis, localizat în Cartierul Francez, din Capitală. Fostul manechin a mai aflat că pe numele ei a trecut și un alt ștrand deținut de Borcea – Magic Place Aqua Crângași. La fel, aceasta a mai primit și un salon de nunți, numit Magic Place Event Grant, dar și un hotel din Timișoara, potrivit aceleiași surse.