Ce au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel când au apărut împreună, în premieră, la TV. Toată lumea a observat gestul

Diana Dumitrache 15.07.2020, 16:07

Prima apariţie la TV a cuplului care a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal a făcut furori. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au dezvăluit tot.

Cei doi îndrăgostiţi, gesturi tandre la TV

Deşi sunt împreună de câţiva ani, Valentina Pelinel şi Cristi Borcea nu au apărut împreună la televizor până astăzi. Aceştia au vorbit deschis despre cele mai grele momente din relaţia lor şi au povestit care au fost motivele pentru care au reuşit să rămână un cuplu.

Cei doi s-au ţinut în permanenţă de mână, s-au alintat şi s-au comportat ca nişte proaspăt îndrăgostiţi, spre uimirea tuturor.

Secretele căsniciei lor, dezvăluite

Valentina Pelinel a decis să povestească tot. Fostul model a recunoscut că iubirea a fost cea care i-a unit, care i-a ţinut împreună în ciuda a tot ce s-a întâmplat.

Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război. Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături, a spus Valentina Borcea la Antena Stars.

Ce au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel când au apărut împreună, în premieră, la TV. Toată lumea a observat gestul
Ce au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel când au apărut împreună, în premieră, la TV. Toată lumea a observat gestul

Fostul acţionar de la Dinamo, îndrăgostit până peste cap: “Mi-am dat seama imediat că este femeia cu care vreau o familie”

Mereu cu zâmbetul pe buze şi mândru de soţia pe care o are, Cristi Borcea a povestit că a fost impresionat de loialitatea şi de iubirea pe care le-a demonstrat Valentina. Mai mult, fostul acţionar de la Dinamo a alintat-o “iubire”, în direct, fără să se ruşineze.

Am avut piedici. La mine a fost un moment greu când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința. Trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă. I-am spus că nu avem cum să rămânem împreună. Era vorba de 6 ani și 4 luni de aşteptare. Atunci, mi-a spus că nu o interesează nmic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți, a declarat Cristi Borcea.

Iubirea, mai presus de închisoare, de scandal, de vorbe urâte

În perioada în care s-a aflat de relaţia celor doi, Valentina Pelinel a fost “desfiinţată” de presă. I-a fost urmărit orice pas şi fiecare gest a fost interpretat. Nu a interesat-o nimic din toate astea.

I-am spus că vor fi bombe. Că va fi tăvălită prin presă. Ea este ste o fire caldă, sensibilă. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama. Atunci am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna. Femeia cu care voi face o familie, a continuat Cristi Borcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...