Care este și cât costă cea mai scumpă mașină scoasă la vânzare în România la ora actuală. FOTO

Daria Petrescu 24.01.2020, 12:10
Care este și cât costă cea mai scumpă mașină scoasă la vânzare în România la ora actuală. FOTO

Cea mai scumpă mașină scoasă la vânzare în România la ora actuală se găsește pe Autovit.ro. Suma este fabuloasă, chiar dacă vorbim despre o mașină de lux.

Pe Autovit. ro găsiți cea mai scumpă mașină, la început de an

Autovit.ro este cel mai mare site de vânzări de mașini second-hand din România. A fost achiziționat la finele anului 2009 de grupul media sud-african Naspers.

Autovit.ro a fost lansat în România în anul 2000, fiind disponibile circa 20.000 de anunțuri nu mai vechi de 15 zile. A generat  un trafic zilnic estimat la peste 80.000 de vizitatori unici.  Cifra de afaceri a fost în 2009 de 2,3 milioane lei.

Pe Autovit.ro găsiți cea mai scumpă mașină. Anunțul a fost publicat luna aceasta și este vorba despre Honda Acura Legend, din 2018. Are 189 000 km și costa 255 662 245 EUR .

Despre Honda Legend

Actuala generaţie a modelului Honda Legend a fost prezentată în anul 2014 şi acum după patru ani a primit un facelift. Sedanul premium cu o singură unitate de propulsie sub capotă, hibridă. Acesta poate fi achiziţionat începând cu ziua de astăzi doar în Japonia.

Din punct de vedere a designului exterior şi interior, Honda a decis să folosească exact ce oferă modelul RLX. Modelul  se vinde doar în SUA sub brandul Acura. De fapt, aceasta este şi singura maşină cu logo Honda care imită un model cu specificaţii americane. Chiar și în ce priveşte grila radiatorului cu cinci colţuri.

Actuala generaţie a modelului Honda Legend a fost prezentată în anul 2014
Actuala generaţie a modelului Honda Legend a fost prezentată în anul 2014

Revenind la facelift-ul propriu zis, spre deosebire de modelul care a existat anterior, „noul” Legend are un look mai premium care reuşeşte să păstreze şi un spirit sportiv. Noi sunt barele de protecţie, capota şi desigur corpurile de iluminat, este descrierea făcută pe autoblog.md.

Cel mai important test pentru orice mașină la mâna a doua

-proprietarul trebuie să-ți respecte dreptul de a duce mașina într-un service autorizat (altul decât cel din incinta complexului unde se vând mașini SH – toți samsarii cunosc mecanicii de acolo și le împing bani la greu ca să-i treacă testele).

-într-un service autorizat,  trebuie să se verifice frânele, starea curelei de distribuție, kilometrii reali la bord, starea de funcționare a funcțiilor electronice etc.

-e foarte important să faci și un test drive, lucru cel mai puțin îngăduit de mulți samsari, din motive evidente.

– Vezi cum se comportă mașina la viteze mai mari de 100 km/h, dacă se simt vibrații nefirești în volan, dacă mașina trage dreapta sau stânga pe un drum drept, dacă trecerea dintr-o treaptă de viteză în alta se face lin etc.

 

Urmăriți Impact.ro și pe