Cântăreața care a trăit în sărăcie, dar nu se rușinează: „Mâncam numai covrigi ca să țin banii de chirie”

Badea Violeta 14.06.2023, 13:36

Roxana Nemeș, căci despre ea este vorba, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România. Puțini sunt cei care, însă, prin ce a trecut blondina în copilărie. În cadrul unui interviu acordat recent, fosta concurentă de la Survivor România a recunoscut că nu a avut o viață tocmai ușoară până la o anumită vârstă.

Cât de săracă a fost Roxana Nemeș în copilărie? Cântăreața mânca covrigi ca să aibă bani de chirie

Roxana Nemeș este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Superba cântăreață este căsătorită cu Călin Hagima, un important om de afaceri, iar acesta are grijă ca să-i facă toate poftele partenerei sale.

Însă, viața artistei nu a fost întotdeauna roz. Invitată în podcastul ”Ameritat cu Nasrin”, vedeta a mărturisit că a avut o copilărie și o adolescență pline de greutăți.

Aceasta a muncit încă de mică, dar banii pe care-i câștiga abia îi ajungeau de chirie. Prin urmare, vedeta a povestit că era nevoită să mănânce numai covrigi ca să-și acopere toate cheltuielile.

”Eu cumva câștigam bani din clasa a 10 a, aveam concerte, dar nu câștigam mulți bani. Nici nu mă interesa, după mi-am dat seama că trebuie să trăiesc, mâncam numai covrigi ca să țin banii de chirie”, a spus Roxana Nemeș în podcastul menționat mai sus.

Citește și Roxana Nemeș s-a dat de gol în emisiune. Cum a reacționat, de fapt, vedeta după ce a aflat că a fost înșelată. „Cu asta am spus tot”!

Hotărârea luată de Roxana Nemeș la 33 de ani
Roxana Nemes

”Eu nu mi-am dorit prietenii în showbiz”

Tot în podcastul ”Ameritat cu Nasrin”, Roxana Nemeș a vorbit în termini foarte duri despre lumea showbizului și a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să lege prietenii cu persoane publice.

”Nu știu dacă există, eu nu mi-am dorit prietenii în showbiz. Sunt convinsă că sunt și oameni faini, am o relație mișto aproape cu toată lumea, dar nu mi-am dorit.

Am ținut la distanță oamenii din domeniul ăsta, am văzut și partea puțin mai frumoasă. Eu sunt un om foarte deschis, mă deschid greu, dar când simt că am încredere în tine și încep să țin la tine ca om, mă deschid și îți povestesc tot. Și am avut de multe ori de pierdut, de când eram mică.”, a precizat fosta concurentă de la Survivor România.

”În lumea asta ( a showbiz-ului) e foarte greu, am fost acolo la 20 de ani, în etapa în care mi se părea că toată lumea e a mea și nimeni nu mă poate învinge. Dar asta e o capcană, de-acolo poți să cazi.”, a mai adăugat vedeta.

Citește și Ajutorul nesperat pe care îl primește Roxana Nemeș. S-a îngropat securea războiului!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...