Roxana Nemeș s-a dat de gol în emisiune. Cum a reacționat, de fapt, vedeta după ce a aflat că a fost înșelată. „Cu asta am spus tot”

Ioana Bucur 03.09.2022, 11:04

Cu toate că a ales să păstreze tăcerea după celebrul episod „balconul”, Roxana Nemeș s-a dat de gol într-una dintre cele mai urmărite emisiuni ale verii. O prezentatoare a reușit să obțină o primă declarație din partea cântăreței, când trădarea era încă proaspătă. Iată cum a reacționat, de fapt, vedeta după ce a aflat că a fost înșelată de soț.

Ce a spus Roxana Nemeș imediat după ce a aflat că a fost înșelată

Cu toate că nu a trecut prea mult timp de când a spus marele DA, Roxana Nemeș a aflat, odată cu întreaga țară, că soțul ei nu îi era fidel. A fost o lovitură cumplită, cum ar fi pentru orice femeie care ia în serios jurămintele rostite în fața altarului și promisiunea unei vieți în doi. Cu toate că amantlâcul a fost devzăluit în presă și a fost întors pe toate părțile în spațiul public, cântăreața a ales să păstreze tăcerea și să se concentreze mai departe pe cariera sa, o carieră pentru care a muncit aproape întreaga viață.

Totul s-a întâmplat în perioada în care Roxana Nemeș era departe de București, fiind plecată câteva zile la Bacău, unde s-a antrenat și a filmat pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1. După ce a afla că a fost înșelată, nu a renunțat la proiect, a mers mai departe cu pregătirea, însă starea sa de spirit era evident schimbată. În timpul filmărilor, când a venit rândul ei să execute săritura, Iulia Albu a atacat subiectul frontal.

Jurata i-a spus că se vede că nu este în apele ei și că e normal să sufere, pentru că, până la urmă, toți suntem oameni. În acel moment, Roxana Nemeș a oferit și o primă reacție, punctând că, pentru ea, cariera va fi mereu pe primul loc și că evoluția sa spectaculoasă din ultimii ani se datorează tocmai omului de lângă ea, care a sprijinit-o necondiționat, chiar dacă acest lucru nu se vede.

Roxana Nemeș s-a dat de gol în emisiune. Cum a reacționat, de fapt, vedeta după ce a aflat că a fost înșelată. „Cu asta am spus tot”
Roxana Nemes si sotul ei, Calin Hagima

„Eu înțeleg foarte bine”

Dialogul dintre cele două vedete:

Iulia Albu: Roxana, ce voiai tu să fii când erai mică?

Roxana Nemeş: Cântăreaţă… de la 4 ani cântam în casă sau prezentam.

Iulia Albu: Eu am avut senzaţia că pentru o secundă, ai pus asta pe locul doi.

Roxana Nemeş: Niciodată nu o să renunţ la asta, indiferent cât de greu mi-ar fi, dar am ajuns la o maturitate şi la o vârstă în care îmi dau seama că e foarte important să nu mai fi frustrat pentru faptul că eşti sau nu acolo unde poate ai vrea să fii şi important e să faci bani.

Iulia Albu: Mă surprinzi cât de darnică eşti în continuare cu anumite persoane din viaţa ta, mă surprinzi că nu ai spus cu subiect şi predicat, de fapt, care este problema şi de ce astăzi te-am văzut puţin mai… puţin Roxana din anii trecuţi. Mai puţin încrezătoare în tine, mai puţin veselă.

Nea Mărin: Eu nu înţeleg nimic din ce spune. Vorbesc serios.

Roxana Nemeş: Eu înţeleg foarte bine ce îmi transmite Iulia.

Iulia Albu: Să ştii Roxana că uneori e bine să fii doar om.

Roxana Nemeş: Exact. Bravo. Mi-a plăcut asta. N-am pus şi nu o să pun niciodată pe locul doi cariera. Am foarte mută înţelegere şi susţinere din spate, chit că nu se vede treaba asta, dacă vrei să spun…

Iulia Albu: Nu vreau să spui. Nu acesta este scopul emisiunii. Nu venim ca să vorbim neapărat despre lucruri…

Roxana Nemeş: Eu cel mai mult am evoluat în ultimii ani. Mulţumesc Doamne! Şi în carieră şi ca om şi o spun cu mare mândrie şi datorită omului de lângă mine. Şi cu asta am spus tot cred.

Soțul Roxanei Nemeș a fost surprins intrând în blocul în care locuiește Ioana Popescu. La un moment dat, cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau pe balconul brunetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...