Cadourile primite de jucătorii Arabiei Saudite după ce au învins Argentina. Fiecare costă 460.000 de dolari

Anca Manolica 26.11.2022, 15:06
Cadourile primite de jucătorii Arabiei Saudite după ce au învins Argentina. Fiecare costă 460.000 de dolari

Victoria Arabiei Saudite în fața dublei campioane mondiale de la Cupa Mondială, Argentina, scor 2-1, pe stadionul Lusail din Qatar, a fost una dintre cele mai mari surprize din acest an. Mulți au numit înfrângerea echipei lui Lionel Messi drept cea mai mare surpriză din istoria Cupei Mondiale. Cum au fost răsplătiți jucătorii după această imensă reușită.

Ce cadouri de lux vor primi jucătorii Arabiei Saudite

Cu 48 de locuri care separă Argentina și Arabia Saudită în clasamentul mondial, mulți anticipaseră că Argentina, condusă de legenda fotbalului Lionel Messi, va învinge cu ușurință Arabia Saudită. Naționala argentiniană era neînvinsă de trei ani și, clar, una dintre favoritele la câștigarea turneului din Qatar.

Victoria remarcabilă a echipei naționale de fotbal a fost văzută atât ca un triumf pe teren, cât și ca un moment uriaș pe scena sportivă mondială. Așadar, după ce au câștigat meciul din grupă împotriva Argentinei, toți jucătorii din Arabia Saudită vor fi recompensați cu câte un bolid de lux.

Șoimii Verzi au venit din urmă și au învins Argentina cu 2-1 la Cupa Mondială Fifa 2022 din Qatar, marți, 22 noiembrie. Fanii au fost în al nouălea cer, la fel și întregul popor al Arabiei Saudite, motiv pentru care regele Salman al Arabiei Saudite a declarat miercuri zi de sărbătoare în țară pentru a marca cum se cuvine victoria uimitoare a echipei naționale.

Fiecare bolid costă 460.000 de dolari

Pentru performanța lor remarcabilă și pentru o victorie sclipitoare împotriva Argentinei în turneul Cupei Mondiale FIFA, fiecare jucător din Arabia Saudită va primi un cadou cu o mașină Rolls-Royce Phantom din partea familiei regale a țării. Acesta este doar un alt gest pe care regalitatea arabă saudită l-a arătat după victoria istorică.

Rolls-Royce Phantom
Rolls-Royce Phantom

Mașina de lux dispune de un V12 cu 48 de supape și injecție directă de benzină, care generează 460 CP (338 kW) de putere maximă și 720 Nm (530 lb-ft) de cuplu maxim. Poate atinge 100 km/h (62 mph) în numai 5,7 secunde. Prețul de pornire a unei astfel de mașini noi fiind de 460.000 de dolari americani, notează Marca.

Echipa se află acum pe primul loc în Grupa C, cu trei puncte, după victoria în fața sud-americanilor. Pentru ei urmează meciul de sâmbătă, 26 noiembrie, împotriva Poloniei, iar dacă vor câștiga, vor accede în optimile de finală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...