Cabral, luat la rost de soția lui, în văzul tuturor. Cu ce a greșit prezentatorul TV. ”Alo, Dl. Independență”

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 12.11.2021, 22:13

Cabral a fost luat la rost de soția lui, în văzul tuturor. Andreea Ibacka l-a taxat pe prezentatorul de televiziune pentru o greșeală pe care a făcut-o într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. El s-a apărat și i-a dat o replică partenerei sale de viață.

Ce greșeală a făcut Cabral

Cabral s-a referit într-un mesaj publicat pe pagina lui de Facebook la faptul că nu îi cere permisiunea soției lui ca să facă lucruri precum să meargă la curse, la vreun festival sau la o bere cu prietenii săi. Prezentatorul a adăugat că nici Andreea Ibacka nu așteaptă permisiunea lui ca să facă ceea ce-și dorește.

”Foarte simpatici mi se par cei care-mi spun: Cum de te-a lăsat Andreea să mergi la curse/ festival/ snowboard/ bere cu băieții/ orice?! De parcă Andreea Ibacka e mămica mea care m-a făcut pe mine și trebuie să mă lase ea să… orice.

La fel cum se presupune că eu ar trebui să fiu de acord când ea vrea să schimbe mașina/ să iasă cu fetele/ să plece la festival/ să orice. Da, mi se pare o negociere mișto aia când se aleg chestii importante în viață, cum e numele lui Ragnar… ăăă, ăsta, Leagăn!… ăăă… în sfârșit! Dar în rest… nu cred că am încercat niciodată să fim siamezi.

În primul rând pentru că s-ar fi prins repede că a fost păcălită, ea chiar a crezut că atunci de m-a luat a prins ofertă d-aia bună de Black Friday adevărat. Și în al doilea rând… avem 15 ani împreună. Probabil că ne-ar fi ajuns deja…”, a scris Cabral pe pagina lui de Facebook.

Cabral, luat la rost de sotia lui, in vazul tuturor. Cu ce a gresit prezentatorul TV. ”Alo, Dl. Independenta”
Cabral si Andreea Ibacka

Însă, în mesajul pe care l-a publicat, Cabral a strecurat o eroare, iar partenera lui de viață nu i-a iertat-o. Andreea Ibacka i-a atras atenția că a greșit, în văzul tuturor.

”Alo, Dl. Independență, avem 14 ani împreună! Probabil se mai adaugă 1 în care doar mă visai noaptea așa mirobolantă”, i-a scris Andreea Ibacka.

Cum s-a apărat Cabral după ce soția lui l-a corectat

Mesajul Andreei Ibacka a stârnit repede peste 15.000 de reacții, iar Cabral s-a apărat cu umor, în stilul caracteristic. Schimbul de replici dintre cei doi a generat numeroase comentarii din partea fanilor, care s-au amuzat și i-au numit ”minunați”, ”fantastici” sau ”cea mai faină familie din showbizul românesc”.

”Andreea Ibacka Păi da, că la cum mi-ai mâncat zilele mi se pare c-au trecut 25, nu 14! Să spui Mulțumescu-ți ție, Doamne, că a redus minunea africană de la 25 la 15!”, a scris Cabral în apărarea lui.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit din nou părinți, la începutul lunii octombrie, când actrița a născut un băiat. Cei doi mai au împreună o fetiță, Namiko, în vârstă de aproape trei ani. Prezentatorul mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 19 ani, din prima sa căsnicie, cu Luana Mitran.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...