Imaginea mult așteptată cu fiul lui Cabral. Cum se simte Andreea Ibacka după ce a născut

Badea Violeta, Diana Dumitrache 15.10.2021, 13:20

Cabral nu își mai încape în piele de fericire după ce a devenit tătic pentru a treia oară. Acum, Andreea Ibacka și copilul sunt acasă, iar prezentatorul TV a împărtășit bucuria cu fanii săi din mediul online și a publicat prima imagine cu micuțul.

Prima fotografie cu fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka au devenit recent părinții unui băiețel perfect sănătos. Prezentatorul de la Pro TV s-a emoționat extrem de tare când partenera sa de viață a ajuns acasă cu micuțul.

Cabral și-a dorit să imortalizeze momentul în care și-a ținut fiul pentru prima oară în brațe. Fotografia a ajuns deja pe rețelele de socializare și a stâns mii de aprecieri din partea fanilor.

„Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”, se arată în descrierea pozei publicate de Cabral.

Amintim că vedeta de la Pro TV și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru a doua oară. În urmă cu trei ani, frumoasa actriță a adus pe lume o fetiță superbă, pe Namiko. De asemenea, Cabral a mai fost căsătorit cu modelul și prezentatoarea TV, Luana Mitran, iar din acest mariaj a rezultat o fiică, numită Inoke.

Cabral a postat prima imagine cu bebelusul
Cabral a postat prima imagine cu bebelusul

Cum se simte Andreea Ibacka

Ajunsă acasă cu fiul ei, Andreea Ibacka ținut să le transmită fanilor ei de pe rețelele de socializare că se simte foarte și este extrem de fericită că băiețelul ei este sănătos. De asemenea, frumoasa blondină le-a mulțumit tuturor pentru urările și mesajele transmise.

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie.

M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. (…) Bebe ste incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a scris soția lui Cabral în mediul online.

La ce nume s-au gândit cele două vedete

La ce nume s-au gândit Cabral și Andreea Ibacka? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele lor. Ei bine, prezentatorul TV a dezvăluit că încă se poarta negocieri.

„Despre nume, momentan se poarta negocieri. Avem un nume ales de 3 ani, de cand s-a nascut Namiko. Eu insist foarte mult pentru numele Ragnar. Andreea e bine, e chiar mai bine decat la prima nastere. Suntem recunoscatori si fericiti ca totul a decurs lin si sarcina a fost fara probleme.”, a declarat vedeta de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...