Buzău: Scene macabre după ce un bărbat a fost găsit mort pe stradă. Ce s-a întâmplat după cu trupul neînsuflețit întrece orice imaginație

Elena Avramescu 04.02.2021, 12:01
Buzău: Scene macabre după ce un bărbat a fost găsit mort pe stradă. Ce s-a întâmplat după cu trupul neînsuflețit întrece orice imaginație

Un bărbat a fost găsit mort pe stradă. Scene incredible în cursul zilei de miercuri în cartierul Broșteni din Buzău, în fața unui cabinet medical. Un bărbat a decedat fix înainte să apuce să intre în cabinetul medicului de familie. Mai mult, cadavrul acestuia a zăcut pe trotuar, sub un cearșaf, aproximativ o jumătate de oră.

Un bărbat a fost găsit mort pe stradă

După mai bine de 30 de minute trupul neînsuflețil al bărbatului în vârstă de 67 de ani a fost aşezat direct în sicriu, după care urcat într-o maşină mortuară. Aparent bărbatului i s-a făcut rău dintr-o dată, iemdiat după ce a coborât din maşină pentru a merge la o consultaţie, la medicul său de familie. Bărbatul efectiv s-a păbușit pe trotuar, iar soţia acestuia a sunat rapid la Ambulanţă. Echipajul de urgenţă sosit la locul incidentului a început manevrele de resuscitare, însă a fost prea târziu.

Vreme de 45 de minute personalul medical a încercat din răsputeri să-i salveze viața bărbatului, însă, fără succes. A fost prezent şi medicul de familie care a ieșit din cabinet, precum şi un echipaj de poliţie, care a stabilit identitatea şi vârsta bărbatului.

Scene macabre dupa ce un barbat a fost gasit mort pe strada
Scene macabre dupa ce un barbat a fost gasit mort pe strada in Buzau

La faţa locului a ajuns o maşină a unei firme de pompe funebre

Însă ceea ce a urmat după a șocat pe toată lumea. La 20 de minute de la constatarea decesului, timp în care alături de bărbatul mort rămăsese doar soția, la faţa locului a ajuns o maşină a unei firme de pompe funebre, și nu una a Seviciului de Medicină Legală, aşa cum era de așteptat și cum se întâmplă mereu în astfel de cazuri.

Extrem de rapid, angajaţii firmei au așezat trupul bărbatului în sicriu, după care l-au urcat într-o maşină mortuară. Cadavrul nici măcar nu a fost transportat la Medicina Legală, iar asta pentru că poliţiştii nu au încadrat decesul la “moarte suspectă”. Cel care a constatat decesul a fost chiar medicul de familie al bărbatului. Din cauza antecedentele medicale, s-a considerat că nu este nevoie de alte investigaţii, şi nici de necropsie. Oamenii care au asistat la tragicul eveniment susțin că bărbatul avea afecţiuni medicale cunoscute şi, mai mult ca sigur, a suferit un stop cardiac în momentul în care a coborât din maşină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...