Bucurie mare pentru Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat cu Bebeto, mezinul ei

Elena Avramescu 09.09.2020, 20:29
Bucurie mare pentru Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat cu Bebeto, mezinul ei

Veste uriașă pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Bebeto, mezinul lor, a semnat primul său contract cu un club de fotbal, la doar 12 ani. Astfel, juniorul familiei Reghecampf a reușit să semneze cu academia lui Al-Wasl, clubul al cărei echipă de seniori este antrenată chiar de tatăl său.

Bucurie mare pentru Anamaria Prodan

„Bebeto”, așa cum este numit Laurențiu Reghecampf Jr., evoluează pe postul de atacant iar pe vrema când avea 10 ani, acesta spunea că vrea să ajungă la FCSB într-o zi: „Prima echipă care o să mă ia o să fie FCSB, după ce îmi fac academia. Este cea mai bună echipă din România”, a spus „Bebeto” la acea vreme.

Laurențiu Reghecampf este antrenor la Al-Wasl din ianuarie 2019 și a reușit să termine campionatul pe locul 7 sezonul trecut.  Clubul de fotbal Al-Wasl are istorie bogată la nivel de seniori, fiind de 7 ori campioana țării, fiind una dintre cele mai apreciate echipe din țară.

Fiica Anamariei Prodan, confundată cu o vedetă internațională

Bucurie mare pentru Anamaria Prodan
Sarah a fost confundată cu Kim Kardashian

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah, a cucerit Instagram-ul, la doar 20 de ani. Sarah a moștenit frumusețea de la mama sa, precum și curajul de a-și exprima feminitatea. În plus, are aproape o mie de urmăritori pe Instagram. În urmă cu scurt timp, Sarah a postat o poză pe Instagram cu ea într-o rochie neagră scurtă și mulată, ținând în mână o minge de baschet.

Fotografia a adunat extrem de rapid peste 10.000 de aprecieri și i-au făcut pe fani să o asemene cu nimeni alta decât Kim Kardashian. „Pentru o secundă am crezut că ești Kim Kardashian”, i-a scris Sharei un admirator pe Instagram. Și nu o putem contrazice, asemănarea este izbitoare.

Cea mai mare pasiune a acesteia este baschetul, sport pe care îl practică pentru performanță, însă nu mare ne-ar fi mirarea daca s-ar reorienta oricând către o carieră în modelling, având în vedere ce trăsături frumoase are, precum și înălțimea care o ajută mult. Însă Sarah preferă să rămână la pasiunea sa sportivă, lasând-o pe sora sa Rebecca să se remarce în domeniul frumuseții.

Sarah este mândria familiei pe partea de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...