Anamaria Prodan, dezvăluire stupefiantă despre căsnicia cu Reghecampf. Toată lumea îi credea fericiți, dar ei n-au făcut asta niciodată

Elena Avramescu 31.08.2020, 12:44
Anamaria Prodan, dezvăluire stupefiantă despre căsnicia cu Reghecampf. Toată lumea îi credea fericiți, dar ei n-au făcut asta niciodată

Anamaria Prodan a decis să facă câteva dezvăluiri complet neașteptate cu privire la relația ei cu Laurențiu Reghecampf. Sunt detalii neștiute de fani, care au surprins pe toată lumea.

Anamaria Prodan, dezvăluire stupefiantă despre căsnicia cu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt fericiți în căsnicia lor, însă sunt și foarte ocupați cu carierele lor, motiv pentru care sunt deseori nevoiți să-și sacrifice fericirea pentru muncă. În acest fel, Anamaria Prodan a povestit că timp 15 ani, ea și Laurențiu Reghecampf nu au plecat nicicodată în concediu.

„Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău”a spust Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Anamaria Prodan, dezvăluire stupefiantă despre căsnicia cu Reghecampf
Anamaria Prodan a făcut o dezvăluite uluitoare

Anamaria Prodan are genți în valoare de 80.000 euro

Însă pentru a compensa lipsa vacanțelor, Reghe o alintă cu tot felul de cadouri scumpe, cum ar fi gențile de 80.000 euro, fiind o sumă uriașă pentru niște accesorii vestimentare. Însă acesta nu se uită la bani când vine vorba de a o răsfăța pe soția sa, și îi cumpără tot ce e mai bun și mai valoros.

Astfel, atunci cand Reghe i-a trimis patru genți Hermes, cu care s-a mândrit în urmă cu scurt timp pe pagina sa de Instagram, la câteva ore mai târziu, Anamaria Prodan a mai primit și o curea Dior, ultimul model, și evident extrem de scumpă.  Cadoul l-a primit de la finii ei, Laura și soțul ei, Boxi, după ce au ieșit la un restaurant din zona Herăstrău.

„Nu mă interesează ce zice lumea despre mine… Ce contează dacă dau atâți bani? Îi muncesc! Am luni în care dorm câte două ore pe noapte, pentru că fac transferuri și alerg de colo-colo prin toată lumea. Reghe urăște când pun poze sau mă laud cu ceva pe Facebook și Instagram. Nu-i place și nu suportă, pentru că știe cât de mare e invidia. Eu mă răsfăț când am ocazia și vreau să fiu fericită în fiecare zi din viața mea” a spus în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...