Brigitte Pastramă își dă hainele pe Internet. „Vedeta” e o blană de 7.000 de euro

Andreea Bisinicu 09.12.2020, 09:30
Brigitte Pastramă își dă hainele pe Internet. „Vedeta” e o blană de 7.000 de euro

Să vezi și să nu crezi. Brigitte Pastramă își dă hainele pe Internet. Da, ai citit bine. „Vedeta” colecției frumoasei brunete este o haină de blană din vizon în valoare de 7.000 de euro. Cum a decis bruneta să facă acest lucru și ce trebuie să faci pentru a intra în posesia celor mai luxoase rochițe din garderoba controversatei vedete. Trebuie să urmezi doar câțiva pași simpli.

Brigitte Pastramă își dă hainele pe Internet

Brigitte Pastramă își dă hainele pe Internet. Bruneta e plină de surprize. Soția lui Florin Pastramă face un concurs cu rochiile sale de lux, în mediul online. Odată cu pandemia de coronavirus, Brigitte a făcut organizare în șifoniere și a sortat anumite haine de lux, pe care are de gând să le dea mai departe către alte doamne și domnișoare doritoare să le poarte. Și pentru că, în această perioadă, evenimentele s-au anulat din cauza situației care a afectat întregul mapamond, cele mai rafinate, scumpe și luxuriante rochii, pe care bruneta le-a cumpărat în timpul căsniciei sale cu Ilie Năstase, vor fi câștigate prin tragere la sorți, pe internet. Ținutele elegante pe care Brigitte le pune la bătaie sunt semnate de către cei mai faimoși designeri.

De la rochii sclipitoare, la cămăși și sacouri din materiale fine, orice domnișoară sau doamnă pasionată de modă poate câștiga veșmintele luxoase pe care Brigitte Pastramă le pune la bătaie accesând pagina de Instagram a controversatei brunete. Brigitte organizează 10 extrageri, una pe săptămână, pentru a da rochiile pe care le-a purtat la evenimentele de pe covorul roșu din întreaga lume. Prețurile articolelor luxuriante pornesc de la 1000 de euro. Vedeta acestei colecții este o haină de blană din vizon semnată de Roberto Cavalli, în valoare de 7000 de euro.

„Am hotarat ca vor fi 10 extrageri, acestea fiind hainutele pentru prima extragere:
10 piese, pentru 10 fericite doamne.
Petru prima extragere, va rog sa urmati pasii urmatori, din pagina mea @brigitte_pastrama
1 – Dati folow @brigittepastrama_closet , 2- tagati o prietena imtr un coment, care stiti ca vrea sa primeasca si ea hainutele mele,
3-nu uita, fiecare comentariu cu tag, este o sansa in plus❤️ In 48 de ore facem prima extragere!

Brigitte Pastrama isi vinde rochiile de lux de mii de euro pe Instagram
Brigitte Pastrama isi vinde rochiile de lux de mii de euro pe Instagram

Raluca Podea a depus o plângere împotriva soților Pastramă

Scandalul dintre Raluca Podea și Brigitte pare să nu se mai termine. După ce s-au insultat în mediul online, fosta logodnică a lui Florin Pastramă s-a dus la secția nr. 10 de Poliție din Capitală, unde a depus o plângere împotriva lui Brigitte și a actualului său soț. Blondina e sătulă până peste cap de situația dintre ea și familia Pastramă și e hotărâtă să pună capăt acestui conflict, pe cale legală. Raluca Podea susține că Brigitte este cea care o hărțuiește, o insultă și o provoacă, motiv pentru care blondina le cere daune morale de 100.000 de euro.

“Eu i-am dat în judecată și pe ea și pe el, le-am  făcut plângere penală  pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul de inepții, despre mine. Mi-au zis o să-ți arătăm noi ție, o să vezi tu! Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul. Le cer daune morale de 100 000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității. Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada!”, a declarat Raluca Podea în exclusivitate pentru playtech.ro.

Scandalul dintre Raluca Podea si sotii Pastrama este departe de a se fi incheiat
Scandalul dintre Raluca Podea si sotii Pastrama este departe de a se fi incheiat

Brigitte spune că Raluca Podea a pus pe cineva să o bată

Pe de altă parte, Brigitte susține că Raluca Podea ar fi angajat pe cineva să-i bată pe ea și Florin Pastramă. Bruneta susține că Podea și fosta ei cumnată, Simona, ar fi pus la cale un plan de a se răzbuna pe Brigitte și că ar avea și dovezi în acest sens, un schimb de mesaje dintre cele două în care un anume Bogdan era pus să le dea o lecție celor doi. Acum, totul se va lămuri în instanță.

”Am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia Pastramă! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, chiar de mea, Simona, care, împreună cu Raluca Podea, au uneltit planuri diabolice ca să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale mele, în care, de exemplu, sărbătoream un an de căsnicie.Ceea ce vreau să vă anunț este că voi merge la Poliție pentru a face o plângere. Domnișoara Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele ei, pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr-un lung șir de mesaje cu iz penal”, a declarat Brigitte.

Urmăriți Impact.ro și pe