Brigitte și Florin Pastramă au fost dați în judecată: “Să facă muncă în folosul comunității”

Stan Filon / 01.12.2020, 17:52
Brigitte și Florin Pastramă au fost dați în judecată: “Să facă muncă în folosul comunității”

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fosta iubită a soțului ei, Raluca Podea, ajunge în instanță! Fosta iubită a lui Florin Pastramă susține că a fost amenințată de Brigitte și s-a dus direct a Poliție, unde a depus plângere penală pe numele rivalei sale, dar și pe numele fostului iubit!

Brigitte și Florin Pastramă au fost dați în judecată

Așadar, scandalul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea se mută la tribunal, unde fosta parteneră de viață a lui Florin Pastramă cere o sumă enormă. De cealaltă parte, și Brigitte Pastramă susține că Raluca Podea și cumnata Simona au complotat împotriva ei și a lui Florin.

Brigitte susține că cele două au pus pe cineva să-i bată! Aceasta susține că are și dovezi mesajele dintre cele două în care un anume Bogdan era pus să le dea o lecție celor doi. Acum, totul se va lămuri în instanță. ”Am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia Pastramă! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, chiar de mea, Simona, care, împreună cu Raluca Podea, au uneltit planuri diabolice ca să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale mele, în care, de exemplu, sărbătoream un an de căsnicie.

Raluca Podea a depus plangere penala pe numele Brigittei si a lui Florin Pastrama
Raluca Podea a depus plangere penala pe numele Brigittei si a lui Florin Pastrama

Și Brigitte spune că a fost amenințată de Raluca Podea, care ar fi pus chiar pe cineva să o bată

Ceea ce vreau să vă anunț este că voi merge la Poliție pentru a face o plângere. Domnișoara Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele ei, pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr-un lung șir de mesaje cu iz penal”.

Replica Ralucăi Podea a fost însă una pe măsură. Sătulă până peste cap de amenințările actualei soții a lui Florin Pastramă, Podea s-a dus glonț la secția 10 de Poliție și a depus o plângere penală împotriva fostului ei logodnic și soției acestuia: “Eu i-am dat în judecată și pe ea și pe el, le-am  făcut plângere penală  pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul de inepții, despre mine. Mi-au zis o să-ți arătăm noi ție, o să vezi tu! Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul”, a declarat Raluca Podea în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Reclamanta solicită și daune morale în bani familiei Pastramă: “Le cer daune morale de 100 000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității. Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada!”, a mai declarat Podea, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI