Brigitte Pastramă are mari probleme! Fosta soţie a lui Ilie Năstase trebuie să dea despăgubiri casei de modă Louis Vuitton

Iancu Andreea, Ana Ionescu 30.01.2022, 18:28
Brigitte Pastramă are mari probleme! Fosta soţie a lui Ilie Năstase trebuie să dea despăgubiri casei de modă Louis Vuitton

Fosta soție a lui Ilie Năstase se confruntă cu probleme serioase cu legea. Brigitte Pastramă ajungea în atenția autorităților în urmă cu un an de zile, după ce polițiștii bucureșteni descindeau în vila soților Pastramă. Astăzi, vedeta și partenerul său de viață trebuie să plătească despăgubiri casei de modă Louis Vuitton, în urma scandalului în care sunt implicați.

Brigitte Pastramă urmează să plătească despăgubiri casei de modă Louis Vuitton

Reprezentanții din cadrul celebrei case de modă Louis Vuitton au transmis un mesaj oficial, prin care solicită despăgubiri în cazul scandalului în care este implicată Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase. Vedeta și soțul său, Florin Pastramă, sunt anchetați pentru comercializarea unor măști contrafăcute, care erau marcate de sigla unor branduri cunoscute, de lux. Produsele scoase la vânzare de soții Pastramă reprezentau însă niște falsuri.

Anchetatorii specializați în investigarea fraudelor descopereau în urmă cu un an, pe data de 22 iulie, în vila lui Brigitte și Florin Pastramă, un depozit cu măști sanitare contrafăcute, care purtau siglele mai multor companii de lux celebre la nivel mondial. Cei doi parteneri de viață au fost duși la acel moment la sediul Poliției pentru a fi audiați, acolo unde au precizat că nu cunoșteau faptul că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege.

Brigitte Pastramă, despăgubiri pentru casa de modă Louis Vuitton
Soții Pastramă comercializau măști sanitare contrafăcute

Casa de modă, parte din dosarul în care este anchetată familia Pastramă

Polițiștii care au ridicat marfa din depozitul familiei Pastramă au trimis mostrele mai multor case de modă ale căror branduri se numărau printre siglele remarcate pe produsele contrafăcute. Astfel, companiile ar fi urmat să facă o expertiză și să transmită rezultatele lor în țară, pentru a putea fi folosite datele colectate drept probe la dosar.

Deocamdată, doar casa de modă Louis Vuitton a finalizat expertiza și a trimis documentația, prin care se menționează că măștile sanitare vândute de către soții Pastramă, care prezintă inscripțiile brandului, sunt contrafăcute. În plus, compania ar fi anunțat inclusiv că se constituie parte civilă.

Brigitte Pastramă nu se află la primul dosar penal

Devenită celebră ca fotomodel, după ce a câștigat competițiile „Top Model România” și „Top Model of the World”, Brigitte a cunoscut succesul financiar după ce a rămas văduvă, în anul 2002. Mariajul cu omul de afaceri Octavian Sfăt s-a încheiat în favoarea vedetei, care s-a ales cu două cluburi, un restaurant, un hotel și două case, în urma decesului fostului soț.

Pentru că ar fi sechestrat un alt patron de club, cu ajutorul a trei bărbați, obligându-l pe rivalul său să îi dea 5.000 de euro, Brigitte s-a ales cu o pedeapsă cu închisoarea. Vedeta a fost încarcerată timp de doi ani și eliberată condiționat. Ulterior, ea s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, însă nici acest mariaj nu a rezistat. După divorț, Brigitte s-a cuplat cu tenismenul Ilie Năstase, iar după despărțirea de el a ales să se căsătorească, din nou, cu Florin Pastramă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...