Brigitte şi Florin Pastramă nu se lasă. Au trecut de la shaorma, la măşti neconforme iar acum încearcă o nouă afacere neaşteptată

Badea Violeta 16.11.2021, 12:53
Brigitte şi Florin Pastramă nu se lasă. Au trecut de la shaorma, la măşti neconforme iar acum încearcă o nouă afacere neaşteptată

După mai multe afaceri eșuate, Brigitte şi Florin Pastramă vor să dea lovitura cu un nou business. Cei doi soți și-au investit toate economiile în mica lor afacere. Iată din ce vor sa faca bani acum.

Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis o nouă afacere

După ce și-au vândut shaormeria și au avut probleme cu legea din cauza măștilor contrafăcute, Brigitte și Florin Pastramă nu renunță la visul lor de a avea o afacere prosperă. Ce doi soți și-au deschis un nou business. Mai noi, Brigitte și Florin Pastramă comercializează jucării de pluș.

În ciuda faptului că ne aflăm în valul patru al pandemiei, cei doi soți speră să aibă mai mult succes în această afacere destinată copiilor. Brigitte și Florin Pastramă se bazează pe faptul că părinții le fac toate poftele celor mici și le cumpără jucării care să-i bucure.

Recent, Florin Pastrama i-a informat pe fanii săi de pe Facebook că pot achiziționa jucării la reducere. Astfel, prețul unei jucării de pluș a fost redus de la 150 de lei la 50 de lei.

Florin Pastrama promoveaza afacerea pe retelele de socializare
Florin Pastrama promoveaza afacerea pe retelele de socializare

Brigitte și Florin Pastramă au fost acuzați că ar fi vândut măști contrafăcute

În vara acestui an, Brigitte și Florin Pastramă au fost acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute. Acestea erau inscripționate cu numele unor branduri de lux precum Louis Vitton, Gucci sau Fendi.

Pe numele celor doi au fost emise mandate de aducere și au fost conduși la secția de Poliție pentru declarații amănunțite.

Referitor la acest subiect delicat, Brigitte Pastramă a fost extrem de rezervată în declarații și nu a vrut să ofere prea multe informații. Bruneta a spus că nu ei au fabricat măștile. De asemenea, ea a spus că nu au apucat să vândă prea multe produse.

„Nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Credeau că noi fabricăm măști. Noi le-am vândut legal. Prețul unei măști nu este de 70 de lei cum se zice, ci de 9,9 lei. Măștile au fost scoase la vânzare pe unul dintre cele mai mari magazine online din România. Nu știam că nu se vând cu semnele noastre.

S-au vândut foarte puține până acum, nu vreau să spun un număr sau măcar un procent. Ei (n.r. Poliția) au crezut că noi avem atelier, le fabricăm, dar nu este așa. Noi am cumpărat acele măști după care cineva ne-a propus o colaborare pentru a le vinde.”, a declarat Brigitte Pastramă într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...