Brigitte Sfăt, transformare uimitoare! Cum arăta, cu părul blond, înainte de operațiile estetice. De nerecunoscut

Iancu Andreea 30.06.2020, 14:52

Brigitte Pastramă este o mare amatoare a operațiilor estetice. Astfel, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase a trecut prin mai multe transformări de-a lungul timpului. Actuala brunetă a fost chiar și blondă. În galeria foto poți admira mai multe imagini cu începuturile lui Brigitte de fotomodel.

Suma fabuloasă, cheltuită pe operațiile estetice

Brigitte este extrem de mândră de aspectul său fizic. Deși are 43 de ani, vedeta arată mult mai tânără. Totuși, modul în care arată fostul fotomodel se datorează multitudinii de operații estetice. Intervențiile chirurgicale au ajutat-o pe Brigitte să obțină aspectul fizic care să o mulțumească.

Într-o emisiune TV, Brigitte a mărturisit care este suma pe care a cheltuit-o pe operațiile estetice. Vedeta a recunoscut că nu se zgârcește de la a investi în modul în care chipul său arată. De asemenea, Brigitte pare să își fi ridicat fiecare mușchi al feței pentru a avea o piele fără riduri. Totuși, prima operație suferită de femeie a fost cea de la nivelul sânilor. În total, vedeta a cheltuit aproximativ 30.000 de euro pe cele 19 operații estetice, conform antena3.ro. Brigitte a trecut de la implant mamar, la remodelarea sprâncenelor, reconstrucție musculară la nivelul feței dar și lipotransfer la nivelul posteriorului. Astfel, vedeta a ajuns să arate total schimbată față de Brigitte de acum câțiva ani.

Brigitte a trecut prin numeroase operații estetice pentru a arăta astfel
Brigitte a trecut prin numeroase operații estetice pentru a arăta astfel

Brigitte, în scandal cu fiul său

Pe de altă parte, bruneta pare să treacă printr-o perioadă agitată. Brigitte și fiul său, Robert Sfăt, sunt în tensiuni. Aceasta l-a dat afară din casă după ce l-a acuzat pe tânăr că a furat-o. Totodată, vedeta a făcut plângere la poliție, după ce Robert ar fi furat mașina mamei și a condus-o sub influența substanțelor interzise.

Scandalul însă ia amploare pe măsură ce fiul lui Brigitte face și el dezvăluiri uimitoare. Acesta a povestit că a mai trecut printr-o astfel de situație, fiind obișnuit să își petreacă nopțile dormind în parc, pe bancă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...