eMag dă gratis de Black Friday asta. Zeci de mii de euro sunt in joc

Cristian Cojocaru 12.11.2020, 19:18
eMag dă gratis de Black Friday asta. Zeci de mii de euro sunt in joc

eMAG unul dintre cei mai mari retailer din România, pus la bătaie o ofertă imbatabilă. eMag dă gratis de Black Friday o mașină unuia dintre clienții săi. Aceștia au realizat un sistem prin care dau șanse egale tuturor celor care participă la concurs.

Gratis de Black Friday la eMag

În data de 13 noiembrie, la prima oră, eMag dă startul reducerilor de Black Friday. Lucrurile nu se opresc aici. Așadar, cei de la eMag au pregătit, pe lângă surprizele din catalog, și un BMW i3 gratis de Black Friday. Pe lângă reducerile garantate, de la cele mai mari la cele mai nebune, aceștia au pus la bătaie și o tombolă specială. Tot ceea ce trebuie să faci este să plătești cu un card Mastercard și intri automat în cursa de a câștiga un BMW i3.

Mai departe, pentru a fi eligibil tombolei, trebuie să intri în contul tău de client eMag. Acolo vei accesa secțiunea Cardurile mele, și vei adăuga un card Mastercard sau Maestro. Atenție însă, cardurile trebuie să fie emise de o instituție bancară din România. Cardul unei bănci din afară sau cardul Revolut nu te va ajuta să intri în tombolă.

Intri în contul tău de client eMAG, în secțiunea Cardurile mele și adaugi un card Mastercard sau Maestro. Apoi, cumperi ce vrei, dar trebuie să te asiguri că plătești cu cardul respectiv. Pentru a fi eligibil în campanie, cardul Mastercard sau Maestro trebuie să fie emis de-o instituție financiară din România, așa că nu te băga cu cardul de Revolut.

Alte oferte imbatabile la eMag

Astfel cei de la eMag, pe lângă tombola specială, au pregătit nenumărate reduceri care mai de care mai atractive. Printre acestea se numără produse pentru curățenia casei, IT, dar și scule sau televizoare. Mai jos aveți câteva dintre oferte lor, potrivit playtech.ro .

  • Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, Aspirator și mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb, la prețul special de 1.499,99 lei
  • Laptop ASUS X543MA cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 GHz, 15.6″, HD, 4GB, 500GB HDD, Intel UHD Graphics 600, Free DOS, Grey (Vezi AICI reducerea)
  • La eMAG de Black Friday ai și un televizor Samsung 43TU7092, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A, la 999,99 lei (reducere de 28%)
  • Aspirator vertical Rowenta RH6545WH AFE Light, 14,4V, autonomie 30 min, led încorporat, negru
  • Mașină de găurit și înșurubat (bormașină) pe acumulator Bosch EasyDrill 1200, 12 V, 1.5 Ah, 1650 RPM, acumulator, încărcător, cap șurubelniță dublu, valiză transport, la 199,99 lei (reducere de 35%)
  • Laptop Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 cu procesor Intel® Core™ i3-1005G1, 15.6″ Full HD, 4GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, FreeDOS, Platinum Grey

    Catalogul eMag
    Catalogul eMag

Urmăriți Impact.ro și pe