Bianca Drăgușanu, adevărul gol-goluț despre Bentley-ul său. Acum s-a aflat cine l-a plătit (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 12.01.2021, 19:10
Bianca Drăgușanu, adevărul gol-goluț despre Bentley-ul său. Acum s-a aflat cine l-a plătit (Exclusiv)

Bianca Drăgușanu, adevărul gol-goluț despre Bentley-ul său. Acum s-a aflat cine l-a plătit. După ce artista Claudia Pătrășcanu a atacat-o pe Bianca, spunând că fosta soție a lui Alex Bodi trăiește pe spinarea unor bărbați cu bani, iată ce a declarat frumoasa blondină. Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea.

Bianca Drăgușanu, adevărul gol-goluț despre Bentley-ul său

Cu toții știm că frumoasei Bianca Drăgușanu îi place să trăiască pe picior mare. Blondina a strâns o avere impresionantă și își permite să își facă orice moft își dorește. De la mașini luxoase, la haine de branduri, la vile de lux și vacanțe în destinații regești, fosta asistentă TV își trăiește cea mai bună viață, așa cum spune și ea, în nenumărate ocazii, pe contul său de Instagram. Recent, Bianca Drăgușanu a fost atacată de rivala ei Claudia Pătrășcanu. Fosta componentă a trupei Sexxy a spus că blondina trăiește pe spinarea bărbaților băgați și că acesta ar fi secretul vieții sale luxuriante.

Bianca, însă, are venituri uriașe încasate în urma contractelor sale de imagine și a afacerii de haine pe care o manageriază și care se bucură de un imens succes. Atât de mare succes, încât, de curând fosta soție a lui Alex Bodi și-a făcut un cadou extravagant, tipic personalității sale. Și-a cumpărat un Bentley, o minunată bijuterie pe patru roți. Chiar dacă 2020 a fost un an dificil, pe frumoasa blondină pandemia de coronavirus nu a afectat-o, iar conturile ei din bancă nu au pierdut deloc zero-uri.

„Mi-am făcut cadou un Bentley, în luna decembrie, așa, ca de Crăciun. Muncesc mult și merit să mă răsfăț. Sunt muncitoare și mă dedic în totalitate proiectelor în care mă implic”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Bianca Dragusanu isi extinde afacerea cu haine si in Emiratele Arabe
Bianca Dragusanu isi extinde afacerea cu haine si in Emiratele Arabe

Bianca Drăgușanu vrea să își extindă afacerile în Emiratele Arabe

Gura lumii nu o poți închide, iar Bianca Drăgușanu știe acest lucru foarte bine. Cu toate că blondina s-a confruntat, de-a lungul anilor, cu tot felul de speculații, acuzații și zvonuri legate de proveniența banilor săi, iată că fosta asistentă TV nu pleacă urechea la ce spun cârcotașii și își vede în continuare de drumul și planurile sale de viitor.

Și că tot vorbim de planurile sale de viitor, Bianca Drăgușanu are un fler atunci când vine vorba de afaceri. Blondina vrea să își extindă afacerea din domeniul modei și în Emiratele Arabe, cu ajutorul prietenei sale Ramona Gabor, care este stabilită de câțiva ani în Dubai.

„Bianca vrea să își extindă domeniul de business. În primul rând, caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde, problemele din România și din Europa fiind evidente, iar nunțile anulate. Așa că a decis să meargă în capitala luxului sperând că acolo va găsi piața de desfacere necesară pentru rochiile de mireasă pe care le face și le vinde la bani grei. În al doilea rând, vrea să își diversifice afacerea, așa că vrea să devină reprezentant al unor case de parfuri, să vândă inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distrează și face planuri să facă bani, acum, în Dubai, a declarat o sursă din anturajul Biancăi Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe