EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero chiar înainte de a pleca în Dubai. Ce s-a întâmplat chiar în fața magazinului vedetei

Iancu Andreea 04.01.2021, 13:00

Bianca Drăgușanu și-a luat viața în propriile mâini după despărțirea de Alex Bodi, motiv pentru care a ales să includă pe lista destinațiilor de afaceri orașul Dubai. Totuși, activitatea fostei asistente TV se desfășoară încă în România, unde Bianca deține o afacere cu rochii de mireasă. Recent, fosta lui Bodi a fost surprinsă într-o întâlnire chiar în fața magazinului său, alături de un bărbat misterios.

A decis să facă afaceri în capitala luxului

Pandemia și despărțirea de iubitul său, Alex Bodi, au determinat-o pe frumoasa Bianca Drăgușanu să se reorienteze în privința carierei sale. Deși deține un magazin de rochii de mireasă în centrul Bucureștiului, faptul că evenimentele private au fost interzise din pricina virusului mondial i-a afectat afacerea fostei lui Bodi. Astfel, Bianca a fost nevoită să se concentreze pe găsirea unei soluții rapide, care să îi asigure veniturile cu care s-a obișnuit. Fosta asistentă păcătoasă a decis să reînvie prietenia cu Ramona Gabor, care s-a stabilit de ani buni în Dubai. Cele două au de gând să se ajute reciproc în afaceri, iar Bianca să își lanseze rochiile și pe piața din Emiratele Arabe.

Bianca vrea să își extindă domeniul de business. În primul rând, caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde, problemele din România și din Europa fiind evidente, iar nunțile anulate. Așa că a decis să meargă în capitala luxului sperând că acolo va găsi piața de desfacere necesară pentru rochiile de mireasă pe care le face și le vinde la bani grei. În al doilea rând, vrea să își diversifice afacerea, așa că vrea să devină reprezentant al unor case de parfuri, să vândă inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distrează și face planuri să facă bani, acum, în Dubai, conform unei surse din anturajul Biancăi Drăgușanu, citată de wowbiz.ro.

Cele două femei au fost surprinse chiar petrecând sărbătorile de iarnă împreună. Astfel, Bianca și Ramona s-au distrat de minune de Revelion în Dubai, înconjurate de băuturi scumpe și distracție în unul dintre cele mai luxoase orașe ale lumii. Prietenele au planuri mari împreună și speră să reușească în afaceri, motiv pentru care Bianca s-a gândit inclusiv să o ia cu ea și pe fiica sa. Sofia și Bianca ar urma să petreacă mai mult timp în Dubai, atât cât va fi necesar pentru ca fosta iubită a lui Bodi să își pună planurile în practică.

Bianca, surprinsă alături de un bărbat misterios
Bianca, surprinsă alături de un bărbat misterios

Bianca Drăgușanu, întâlnire cu un bărbat misterios înainte de a pleca în Dubai

Pentru că este o împătimită a luxului, hainelor scumpe și a unei vieți fără griji în general, Bianca Drăgușanu se străduiește să își asigure acum singură propriul trai. Vedeta are planuri mari de viitor, dar continuă să se ocupe și de afacerile din România. Chiar cu o zi înainte de a pleca în Dubai, fosta soție a lui Victor Slav a fost surprinsă de către reporterii impact.ro într-o întâlnire cu un bărbat misterios, în fața magazinului său din zona Charles de Gaulle.

Bianca Drăgușanu și acesta au petrecut puțin timp împreună, atât cât vedeta i-a înmânat un pachet, iar bărbatul i-a oferit în schimb o sumă de bani. Ulterior acestei tranzacții, bărbatul a plecat iar Bianca s-a urcat la bordul proaspetei sale achiziții, un Mercedes GLE, care valorează aproximativ 60.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe