Bianca Drăgușanu a făcut o nouă cucerire. Bărbatul s-a iubit cu femei celebre din showbizul autohton. Fanii au rămas uimiți

Mirabela Vasile 07.09.2020, 12:26
Bianca Drăgușanu a făcut o nouă cucerire. Bărbatul s-a iubit cu femei celebre din showbizul autohton. Fanii au rămas uimiți

Anunț surprinzător în showbiz-ul din România. Bianca Drăgușanu a întors o nouă pagină după despărțirea de Alex Bodi. La puțină vreme după ce vedeta a rupt relația cu celebrul afacerist, aceasta a făcut o nouă cucerire surprinzătoare. Blonda focoasă ar avea acum un nou iubit, chiar fosta iubire a Ioanei Filimon, dar și a Otiliei Bilionera.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut la o nouă etapă după despărțire

De altfel, ruptură dintre afaceristul Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a surprins toată lumea showbiz-ului românesc. Astfel, după ce aceșitia au luat hotărârea să meargă pe drumuri separate, amândoi au trecut la o nouă etapă. În timp ce blondina a trecut la o cucerire internațională, Alex Bodi a revenit în brațele fostei sale iubite, Daria Radonova.

În cele din urmă, Bianca Drăgușanu și-a luat un bilet spre Turcia, unde a ajuns în brațele faimosului Cengiz Şıklaroğlu. Potrivit Cancan, cei doi au început să aibă conversații pe conturile de socializare, iar lucrurile au evoluat rapid.

În cele din urmă, postările celor doi de pe Instagram arată că  Cengiz Şıklaroğlu și Bianca Drăgușanu au vizionat împreună filmul ”365”, pelicula cu scene erotice care a făcut furori pe ”Netflix”.

Totodată, la puțin timp după ce a ajuns în Turcia, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în una dintre mașinile de lux ale lui Cengiz Şıklaroğlu. Se pare că milionrul îi oferă tratament special vedetei și i-ar fi pus la dispoziție Biancăi o mașină cu șofer, dar și mai mulți bani pentru ca blondina să își facă poftele.

Durerea cumplită pe care milionarul Cengiz Şıklaroğlu  a avut-o în urmă cu 12 ani

Se pare că afaceristul turc, care s-a iubit cu Ioana Filimon și Otilia Bilionera, ar fi trecut prin clipe cumplite. În urmă cu 12 ani acesta și-ar fi pierdut fosta iubită, care a decedat. Milionarul este încă extrem de afectat și dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o rețea de socializare alături de un mesaj cutremurător.

„Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, arată unul dintre mesajele emoționante.

Milionarul turc a dat-o gata pe Bianca Drăgușanu
Cengiz Şıklaroğlu, noua cucerire a Biancăi Drăgușeanu

Ce spune afaceristul despre relațiile cu vedetele din România

”Am trăit pentru numele și reputația mea până la 35 de ani. Femeile au avut întotdeauna prioritate în viața mea. Eu cu Otilia am trăit o frumoasă poveste de dragoste, poate în cele mai dificile și periculoase momente din viață. Otililia este o femeie adevărată și foarte cinstită. A ales să stea lângă mine în cele mai dificile momente, chiar și atunci când am fost implicat în răfuieli ale mafiei.

La scurt timp după ce m-am despărțit de Otilia, am avut parte de un adevărat război, iar dușmanii mei au reușit să mă împuște de trei ori. Despre Ioana nu pot spune acest lucru. Cu Ioana este o idilă turcească. Ea este doar o mincinoasă. Iubesc femeile și manifest un mare interes pentru ele. Dar după relația pe care am avut-o cu Ioana, am înțeles valoarea Otiliei. Ioana a mințit despre Otilia. După ce am vorbit cu Otilia, am înțeles că Ioana este o mincinoasă”, a spus Cengiz Şıklaroğlu,  pentru CANCAN.RO.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe