EXCLUSIV. Alex Bodi se însoară, dar nu cu Bianca Drăgușanu. Cine este femeia pe care o duce în fața altarului și cum s-a ajuns aici

Alexandra Andrei 05.09.2020, 17:40
EXCLUSIV. Alex Bodi se însoară, dar nu cu Bianca Drăgușanu. Cine este femeia pe care o duce în fața altarului și cum s-a ajuns aici

Răsturnare de situație uluitoare în relația Bianca Drăgușanu- Alex Bodi. Bodi se însoară! Însă nu cu Bianca. Omul de afaceri a reușit să o convingă pe Daria Radionova că ea este femeia vieții lui. Ca dovadă, rusoaica i-a cerut acestuia să o ia de nevastă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a acceptat.

Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova. A înșelat-o iarăși pe Bianca

Sunt împreună de numai doi ani, însă în tot acest timp s-au căsătorit, au divorțat, s-au certat și împăcat de cel puțin 20 de ori. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pentru că despre ei este vorba, au avut o relație plină de momente intense, dar și de o mulțime de scandaluri, bătăi și acuzații de infidelitate. După fiecare ruptură, Bianca a declarat jurnaliștilor faptul că nu se va mai întoarce niciodată la Bodi, însă a făcut-o de fiecare dată, motiv pentru care și-a pierdut orice urmă de credibilitate în fața prietenilor, a familiei și a noastră, a reprezentanților mass media.

În luna iunie, după o lună în care nu s-au văzut, protagoniștii articolului nostru au decis să își mai dea o șansă, iar totul părea să intre pe un făgaș normal. Au urmat două luni în care Alex și Bianca au fost mai tot timpul împreună și s-au distrat pe cinste în vacanțe de prin toate colțurile Europei. Desigur, totul într-un lux absolut. Zilele trecute, însă, cei doi au anunțat, pentru a 20-a oară, că s-au despărțit. Și tot pentru a 20-a oară au jurat că de data aceasta este definitiv.

Daria Radionova pare că a câștigat, într-un final, lupta de la distanță cu Bianca Drăgușanu
Daria Radionova pare că a câștigat, într-un final, lupta de la distanță cu Bianca Drăgușanu

S-a întors în brațele fostei amante

Oficial, motivul ar fi faptul că pur și simplu nu se mai înțeleg: “Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a declarat blondina. Adevărul rupturii este, însă, cu totul și cu totul altul. Se pare că omul de afaceri nu a putut să fie fidel pentru prea mult timp, așa că s-a întors la metehnele care îl caracterizează. Alex nu și-a găsit vreo nouă iubită, ci s-a întors chiar în brațele amantei, a femeii cu care a înșelat-o în repetate rânduri pe Bianca.

Însă, focoasa rusoaică nu s-a lăsat impresionată cu una, cu două, de vorbele mieroase ale lui Bodi. Ea i-a cerut acestuia ceva în schimb pentru a mai primi o șansă. Să discute cu părinții ei și să îi convingă să aprobe relația, iar mai apoi să stabilească data cununiei civile. Alex Bodi nu a vrut să accepte, în primă fază, însă Bianca a descoperit discuțiile dintre el și Daria, iar ceea ce a urmat este lesne de înțeles. Circ în toată regula. Văzând că nu mai are ce să facă, omul de afaceri a acceptat propunerea rusoaicei și a plecat de urgență la Monte Carlo, pentru a-i fi acesteia alături. Rămâne de văzut ce se va întâmpla însă această telenovelă este departe de a se termina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...