Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. “Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie”. Motivul real pentru care ei nu mai sunt împreună

Elena Avramescu 03.09.2020, 07:52
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. “Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie”. Motivul real pentru care ei nu mai sunt împreună

Încă o despărțire neașteptată în showbiz! Când părea că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iată că blondina aruncă bomba: cei doi s-au despărțit, iar de data aceasta decizia este definitivă, după spusele acesteia.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit

Bianca a mărturisit că despărțirea a avut loc ieri, la data de 1 septembrie, fix când cei doi au împlinit 2 ani de relație. Bianca a fost cea care a decis că este mai bine să pună capăt relației. Cu toate acestea, a ținut să-i mulțumească omului de afaceri pentru toate clipele frumoase trăite până acum, însă orice s-ar întâmpla, nu mai este cale de întoarcere.

În plus, Bianca a mai spus că din acest moment nu mai dorește să fie deloc asociată cu niciun fel de acțiune făcută de Alex Bodi, fostul ei partener. Vedeta a acordat un interviu pentru Spynews.ro, în care și-a motivat decizia și a dat toate detaliile legate de separare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu

Motivul real pentru care Bianca și Alex nu mai sunt împreună

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Da, este adevărat. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi.

Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...