Bendeac, în lacrimi pe platourile de filmare iUmor de la Antena 1. Momentul care l-a impresionat enorm

Redacția IMPACT 28.02.2020, 13:25
Bendeac, în lacrimi pe platourile de filmare iUmor de la Antena 1. Momentul care l-a impresionat enorm

Mihai Bendeac a fost în lacrimi, la cele mai noi filmări pentru emisiunea iUmor. Vedeta a izbucnit în plâns când se afla pe platoul Antena 1. Mai mult, acesta și-a luat prin surprindere colegii de show, pentru că nimeni nu se aștepta să-l vadă într-o asemenea ipostază.

Bendeac, în lacrimi pe platourile de filmare iUmor de la Antena 1

Numărul unuia dintre concurenții prezenți pe scena de la iUmor l-a impresionat pe Mihai Bendeac, până la lacrimi. A fost vorba despre Adrian Stoica, un bărbat plecat din România de 23 de ani și care s-a stabilit în Italia. Acesta a venit alături de patrupedul său, pe nume Hurricane. Momentul desfășurat în fața camerelor de filmat a fost unul care i-a luat pe nepregătite pe jurați. Mai exact, pe Mihai Bendeac, pentru că actorul de comedie a plâns la final. Totodată, și pe prezentatorul Dan Badea l-a marcat foarte profund respectivul moment artistic. Și acesta a izbucnit în lacrimi.

Bendeac, în lacrimi pe platourile de filmare iUmor de la Antena 1. Momentul care l-a impresionat enorm
Mihai Bendeac a izbucnit în lacrimi în timpul filmărilor pentru iUmor și a avut o întâlnire foarte specială cu un patruped

Adrian Stoica se ocupă în prezent cu dresajul canin, de aceea a venit să le prezinte tuturor cele mai noi elemente învățate de către câinele Hurricane.

“Nu l-aș considera dresaj, dog coach ține de tot ce este comportament canin, pregătire fizică și educare”, a specificat concurentul, potrivit Antena 1.

Momentul care l-a impresionat enorm

Legătura foarte profundă dintre stăpân și patruped a reușit să-i cucerească atât pe jurați, cât și pe cei din public. Delia a recunoscut“A fost de departe cel mai frumos moment de la iUmor”. Pe când Cheloo a fost de părere că “Mă sperie ideea de a avea un câine atât de deștept în casă”. Și pe Dan Badea l-au copleșit emoțiile, pentru ca la final de moment, și acesta avea lacrimi în ochi.

“Mai sunt și momente inexplicabile la iUmor, nu știu ce m-a făcut să am starea asta, ce anume mi-a transmis”, a transmis Dan Badea.

Totuși, cel mai impresionat a fost Mihai Bendeac, cel care nu și-a mai putut găsi cuvintele când a fost timpul să jurizeze momentul artistic. Telespectatorii pot descoperi în ediția de mâine, de la 20:00, pe Antena 1, ce l-a făcut de fapt să plângă pe actor.

“Mi-a plăcut foarte mult, dar nu pot să vorbesc acum, o să fac asta la testimoniale”, a mărturisit Bendeac.

Urmăriți Impact.ro și pe