Delia, suspectă de coronavirus? Bendeac a făcut mărturisiri neașteptate pe platourile de filmare iUmor de la Antena 1

Redacția IMPACT 25.02.2020, 13:53
Delia, suspectă de coronavirus? Bendeac a făcut mărturisiri neașteptate pe platourile de filmare iUmor de la Antena 1

Vedetele iUmor s-au alertat în ceea ce privește coronavirus. Pe plan mondial, epidemia continuă să facă noi victime, fiind confirmat că virusul ucigaș chinezesc a ajuns până în țări precum Italia, unde mai multe orașe au fost închise, dar și în Vietnam. Totodată, China se confruntă în prezent cu cele mai multe cazuri de îmbolnăvire, dar și cu majoritatea deceselor.

Delia, suspectă de coronavirus?

Delia Matache s-a întors de curând din vacanță, fiind plecată pentru o perioadă mai îndelungată într-un sejur de vis. Totuși, vacanța artistei s-a terminat aproape brusc, atunci când a izbucnit epidemia de coronavirus, din China. Jurata de la Antena 1 a fost plecată în Singapore, iar acum a revenit în România și, respectiv, pe platourile de filmare de la iUmor.

Delia, suspectă de coronavirus Bendeac a făcut mărturisiri neașteptate pe platourile de filmare iUmor de la Antena 1
Mihai Bendeac a dat-o de gol pe Delia și a făcut mai multe declarații neașteptate

Mihai Bendeac și-a luat colega de emisiune la rost, atunci când a observat că Delia a marcat o întoarcere din vacanță. Actorul de comedie a remarcat că artista s-ar fi putut întoarce bolnavă din Singapore, în contextul îmbolnăvirilor pe capete de coronavirus. Mai mult, Bendeac a luat-o la rost pe Delia și cei doi au avut o discuție cât se poate de serioasă, deși părea inițial că va fi sub formă de glumă.

Bendeac a făcut mărturisiri neașteptate pe platourile de filmare iUmor de la Antena 1

„Matache, trebuie să am o discuție cu tine”, a inițiat Mihai Bendeac subiectul virusului chinezesc. „Vorbim despre coronavirus?”, a întrebat, la rândul ei, Delia.

„Știi cum sunt de două zile? Te-aștept ca pe un cireș copt. Ai fost în Asia trei săptămâni, au fost trei cazuri acolo unde ai fost tu. În orașul respectiv. Dacă tot Singaporele e mort, c-a tușit ăla, tu – dacă ești infectată cu coronavirus – tu nu știi. Pentru că simptomele apar după două săptămâni. Tu stai cu noi, eu mă duc acasă, deși acasă nu îmbolnăvesc pe nimeni, dar omul ăsta îmbolnăvește o nevastă, un copil”, a precizat Mihai Bendeac, făcând referire la Dan Badea și Șerban Copos, la filmările de la Antena 1.

Actorul a luat discuția atât de în serios, încât l-a întrebat și pe producătorul emisiunii dacă își va asuma un asemenea risc, în caz de infecție cu coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe